התנהגות בעל במקום העבודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות בעל במקום העבודה
    פרטי
    02/03/2017

לאחרונה הבנתי שבעלי מתנהג בעבודה בצורה שאני באופן אישי מאוד לא מכבדת ומאוד מפריעה לי אם תיאורטית היינו עובדים ביחד. זה קרה אחרי שהתלוננתי בפניו על התנהגות של קולגה בעבודה ואז הבנתי שהוא מתנהג אותו דבר בעבודה שלו... : נוטה להרעיש, מדבר לעצמו תוך כדי עבודה, מתופף על השולחן וכדומה. לי ממש קשה לעבוד בצורה כזאת וזה ממש התנהגות אגואיסטית ומגעילה לטעמי. פתאום אני תוהה מה היה אילו היינו צריכים לעבוד ביחד או ללמוד ביחד והאם זה לא מעלה סימני שאלה בנוגע לזוגיות והתאמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות בעל במקום העבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה- התנהגות בעל במקום העבודה

אוראל שופן
    02/03/2017

לרוב האנשים ישנם הרגלים שעלולים לעצבן אחרים. ישנם הרגלים חריגים יותר וחריגים פחות וכך גם מידת הרגישות של הסביבה משתנה.
    אני חושבת שהרגלים מהסוג שתיארת לפעמים מעידים על חוסר מודעות סביבתית ולא תמיד על אגואיזם וחוסר התחשבות. אם הנושא מציק לך שווה לך לשאול אותו כיצד יגיב אם ידע שהוא מפריע לאחרים או אם יבקשו ממנו להפסיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו