חבר שלי לא מרגיש עלי רגשות אחרי 4 שנים ביחד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חבר שלי לא מרגיש עלי רגשות אחרי 4 שנים ביחד
    אלה
    06/03/2017

היי אני בת 19 , חבר שלי בן 23 אנחנו 4 שנים ביחד חודש הבא . ויש לנו זוגיות באמת מהממת מצחיקה הכל באמת נהדר . אנחנו נפגשים פעם בשבוע לסופש ... לפעמים הפריע לו והוא רצה יותר אבל האמת אני מודה שלא נתתי לזה משמעות ... ברור שהיו ריבים ויכוחים אבל בסוף היה בסדר . בחודש האחרון יצאנו לחופשה של סופש לאילת והינו פעמיים , שבוע אחרי שבוע נהננו היה כיף . פתאום סופש אחרי זה חבר שלי אמר שלא מרגיש עלי כלום ... הייתיי אצלו בסופש שישי שבת והוא אמר שלא מצליח להרגיש עלי כלום .....
    לקחנו הפסקה ... וזה קשה הוא אומר שמתגעגע אבל אין לו רגש ... וכל זה לא נמשך עליי ... ואני אוהבת אותו כנראה לא הערכתי מספיק הוא תמיד אמר לי שנולדנו אחד בשביל השני שאנחנו ביחד נתחתן .. תמיד היה ככה ו עכשיו פתאום הוא לא מרגיש עלי רגשות ... אנהנו מדברים בפלאפון ... וזה לא תמיד סיחות של הכל יהיה בסדר לפעמים אני מתפרצת ופשוט אומרת שאני לא מוכנה לזה שהוא כל הזמן אומר שהוא לא מרגיש עלי ומתקשר בכל זאת אומר מתגעגע ופעם אני מתקשרת ובאמת אומרת בוא נתקן הכל אסור לוותר ... אהבה לא נגמרת ביום ולא ברגע .
    ואני באמת באמת שאני מבחנה שהוא הגבר שלי , בסדר אני צעירה וברור כולן אומרים יש הרבה דגים בים ולא צריך להלחם , אבל אני לא מאמינה בזה אם זה אהבה כן צריך כי תמיד שני צדדים אשמים כי זה בעיה של שניים זה בעיה שקשורה לשני אנשים ,ואני באמת רוצה להחזיר עליו את הרגש שיאהב אותי ... היום בסיחה שהתקשרתי ואמרתי לו שקשה לי ולא היה לי ככה רע הוא שתק לרוב אומר אני לא אוהב אותך עד אז אמר שהוא לא מרגיש .. ומתגעגע .

אחכ לא דברנו במשך היום ואז בערב הוא דיבר איתי התקשר יאמר שהוא משקר לעצמו שהוא מתגעגע שהוא רואה את כל התמונות סרטונים הכל בכל מקום זכרונות שלנו והוא בוכה , הוא באמת בוכה אמרתי לו אבל אמרתשאצה לא אוהב אותי , ו,לא אמר אני לא מרגיש כלום אני לא ידוע למה זה קורה . ואמרתי אז למה אצה אומר שאתה כן . אם אחרי רגע אומר שלא . . לבסוף הוא רוצה להפגש ולסגור פינות ... ביום רביעי אבל איך ? ברגע אפשר לפתור הכל אני לא יודעת מה לעשות בבקשה אני מאוד רוצה מכל רצוני להציל את הקשר שלנו את האהבה בכל זוגיות יש ירידות עליות אי אפשר סתם ככה לוותר ... אני באמת אני אפילו לא יודעת איך להתנהל עכשיו אן נפגש אני לא יודעת מה לעשות כל כך רע לי ובודד הוא באמת חשוב בשבילי הוא כל כך אהבה גדולה בחיים שלי עשינו הכל ביחד , טסנו לחול התגברנו על הקשיים אז למה שלא נדגבר על עוד על קושי בבקשה מה מה אפשר לעשות ? איך להתנהג נכון באותו הסמן איך להתנהג עד הפגישה ... אני מרגישה שזאת אשמתי שלא נפגשנו יותר שפחות הערכתי אותו ובזמן האחרון חשבתי הוא איתי תמיד הוא רוצה להתחתן לעכשיו ככה ... תמיד ברגע שאני מתחילה להאמין במשהו זה קורה מצב כזה .. אני לא סיפרתי לאנשים .. כולם מקנאים בקשר שלנו באהבה שלנו באמון שיש לנו אחד לשני הכל .. ו עכשיו ככה ... מה עלי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה- חבר שלי לא מרגיש עלי רגשות אחרי 4 שנים ביחד

אוראל שופן
    07/03/2017

את מתארת קשר ממושך עם הרבה אהבה, שבמסגרתו התראיתם בסופי שבוע בלבד, על אף שבן זוגך הביע רצון ליותר.
    כעת אתם במצב של הפסקה, שיזם בן זוגך בגלל שהפסיק להרגיש אליך רגשות וביום רביעי אתם נפגשים ׳לסגור פינות׳. אני מבינה ממך שאת מאד נסערת, את נמצאת במצב לא פשוט בכלל, של חוסר אונים מול בחור שהוא כל מה שאת יודעת למעשה על זוגיות והוא מספר שהוא לא מרגיש. חשוב לי לציין שיש לך נקודת מבט מאד נכונה ובוגרת על זוגיות. את לא מאשימה אותו במצב שאתם נמצאים בו, לוקחת אחריות על חוסר הערכה שהפגנת כלפיו ורואה את שניכם כאשמים בסיטואציה שנוצרה ומקשה עליכם.
    הייתי מציעה לך לומר לו מראש שלפגישה ביניכם יגיע בראש ובלב פתוח.
    בפגישה עצמה הייתי ממליצה לך לברר איתו מה בדיוק הוא לא מרגיש- הרי כן מתגעגע, כן עצוב כשנחשף לזכרונות שלכם, האם באמת לא אוהב ואם כן אז איך יודע, מה השתנה ומתי השתנה וכתוצאה ממה. חשוב שתבררי איתו, תני לו זמן לחשוב ותעזרי לו. בנוסף, ישנה נטייה לבלבל בין משיכה לאהבה, זה גם נכתב בדברים שלך באופן לא ברור לגמרי. אם זו המשיכה שלו שירדה ובעקבות זה הוא חושש שאינו אוהב כי פחות נמשך זה סיפור אחר לגמרי שיש לו פתרונות אחרים לגמרי. נסי להבין בדיוק במה מדובר, וגם לעזור לו להבין. ספרי לו כי את מעריכה אותו יותר כעת וכי את מוכנה לעבוד על הקשר שלכם ולהיות שם לעזר עבורו.
    גישה כזו יכולה לעזור לכם לבנות את הקשר מחדש ואם תרגישו שאתם מעוניינים בעזרה מקצועית אשמח לעמוד לשירותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו