מעבר מגורים החבר חושש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר מגורים החבר חושש
    \su/
    09/03/2017

אני ובן זוגי כמעט שנתיים יחד לשנינו זהו פרק ב' גרושים יילד אחד לא משותף שלי עדיין גר איתי שלו מחוץ לבית . אני מעוניינת להתקדם ולעבור לסוג יחד הוא מסוייג לא ממני אלא מעצם המעבר אובדן החופש מבחינתו הסטטוס העכשווי מתאים . גם כשהוא התרצה אני חוששת שזה לא יהיה לטובה כי זה לא ממנו ברצון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר מגורים החבר חושש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה- מעבר מגורים החבר חושש

אוראל שופן
    09/03/2017

נראה כי ישנה התנגשות של ערכים ביניכם לגבי האופן בו אתם רואים את התקדמות הקשר וכי יש לבחון אותם יחד לצורך קבלת החלטות ששניכם שלמים איתן.
    זה לא עניין של לשכנע/ להתרצות, כפי שאמרת באופן נכון בעצמך, אלא עליכם לחשוב יחד על מספר ערכים שהם החשובים ביותר מבחינתכם בזוגיות שלכם ולבדוק כיצד ניתן להביאם לידי מימוש זה לצד זה באופן שמספק אתכם. לדוגמא, נגיד ולו חשוב הערך ׳חופש׳ ולך חשובה השותפות, נסו לחשוב על דרך בה הוא יממש חופש בזוגיות שלכם ואת תרגישי שותפות דרך פתרון/ פתרונות יצירתיים.
    כשתהליך קבלת ההחלטות בקשר מסתבך, רצוי וכדאי לעבוד בהשענות על ערכים אשר פותחת ליצירתיות ומראה לזוג שקיים יותר מפתרון אחד לצורך שלהם וכך גם אין מצב של משכנע ומשוכנע, הבחירה שתעשו תהיה כזו ששניכם בהכרח שבעי רצון בה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו