לא נמשכת לבן הזוג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא נמשכת לבן הזוג
    עצה דחופה בבקשההה
    12/03/2017

אני אוהבת אותו בצורה מטורפת וגם הוא אוהב אותי..
    אבל לאחרונה בזמן האחרון (שנה) הסקס שלנו מאוד דל..(אחת לחודש בערך).
    פשוט אני לאנמשכת אליו יותר.. ניסיתי לעשות הכל בשביל להדליק את עצמי ולשכב איתו כולל דימיון אבל כלום לא עוזר...
    לאחונה התחלתי לישכב עם חבר של בן דוד שלי..
    והסקס איתו מדהיםםם!! פשוט מדהים אנחנו נפגשים כמעט כל פעם שהוא מגיע לביקור בעיר..
    אין לי אליו רגשות ןלא אין עליי זה רק חוויה פיזית מטורפת וזה נמשך כבר אמון זמן..

הבעיה שלי זה שאני לא יודעת מה לעשות.. אני מאוד אוהבת את הבן זוג שלי הוא אהבת חיי ואני לא מסוגלת להעביר יום אחד בלעדיו.. ונורא כואב לי שאני בוגדת בו ואני שונאת את עצמי על זה

אבל מצד שני המשיכה שלי לגבר השני היא מטורפת..

הבן זוג שלי הוא מושלם כל כך לא מגיע לו..

בבקשה תעזרו לי בבקשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נמשכת לבן הזוג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחיקה

ק
    14/03/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה- לא נמשכת לבן הזוג

אוראל שופן
    16/03/2017

חוסר משיכה פיזית מהסוג שאת מתארת היא בעיה קשה ויש לטפל בה. אמרת שניסית הכל בהקשר הזה, אך לא פירטת אז קשה לי לומר מה אפשר עוד לעשות. בעיקר כי את יודעת לשים את האצבע על הנקודה בה הפסקת להמשך אליו, הייתי מנסה להבין מה קרה באותה נקודת זמן. באשר לתדירות הפחותה- מה מידת שביעות הרצון של בן זוגך מיחסי המין שלכם (תדירות, איכות), אני לא שואלת לגביך, מכיוון שלך יש גם סקס אחר. האם אתם מדברים על הקושי שלך להמשך אליו, על התדירות הפחותה?
    באשר לבגידה- אני מתנגדת לרעיון של עבודה על הזוגיות ועל אספקטים שונים בזוגיות בזמן של בגידה פעילה. אני חושבת שאין בזה טעם ושאם את רוצה לשפר את הזוגיות שלך בהקשר המיני הבגידה חייבת להפסק נקודה. סיפוק מיני חלופי לסקס עם בן זוגך שקשה לך לקיים, ניתן לקבל בעזרת אוננות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו