אשתי לא מוכנה להודות בטעויות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשתי לא מוכנה להודות בטעויות
    שחר
    12/03/2017

כולנו עושים טעויות אבל אשתי לא מוכנה להודות כשהיא עושה כאלה. כשאני מתעמת איתה היא מעבירה את האשמה עלי, למרות שמה שאני רוצה זה רק לקיחת אחריות על המצב, וזה משגע אותי! אני מרגיש שהיא לא מקשיבה לי בכלל. איך אני יכול להסביר לה את זה בצורה נורמלית מבלי להיכנס לעוד מריבה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה- אשתי לא מוכנה להודות הטעויות

אוראל שופן
    12/03/2017

מריבות זוגיות, הן תמיד לא נעימות, ומהתיאור שלך נשמע כי אלו שלכם, עלולות להגיע למצבים מתסכלים במיוחד. אתה מרגיש שאשתך אינה מסוגלת להודות בטעויות ומעבירה את האשמה אליך. במילותיך הכתובות גם נשמע כי לך מאד חשוב שהאשמה באמת ׳תהיה גם עליה׳ וכי היא תיאול אחריוצ על מעשיה.
    אני מציעה לפנות לאשתך בזמן ניטרלי (לא בעת מריבה/ התאוששות ממריבה), ולהגיד לה שאתה רוצה שתעבדו יחד על האופן בו אתם מנהלים ריבים. נשמע כי שניכם מרגישים מאד מותקפים בסיטואציה ויש לנסות לשנות את המצב. המצב האידיאלי הוא, שתתאמצו לעמות יחד מול הריב ש׳קרה לכם׳. תאחדו כוחות מולו כזוג אוהב ומבלי לחפש אשמים. חשבו יחד, לא מי אשם, אלא מה קרה וכיצד כל אחד מכם יכול להרגיש טוב יותר בעתיד, מה כל אחד צריך לשנות או לזכור על מנת להמנע ממצב כזה של פגיעה באחר להבא, ולמנוע את הריב הבא.
    ניהול ריבים לקוי הינו אחת הבעיות הנפוצות בתקשורת רומנטית. זו בעיה קשה שנדרשות עבודה, סבלנות, איפוק ורגישות על מנת לפתור אותה, אך זה אפשרי. נסו לנהל את הריבים שלכם מהיום ואילך בשותפות ואם תזדקקו לעזרה מקצועית, אשמח לעמוד לשירותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו