מתי להפגיש בין הילדים לחברה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתי להפגיש בין הילדים לחברה?
    ירון
    14/03/2017

אני אלמן כבר כמה שנים ועכשיו התחלתי לצאת עם מישהי בפעם הראשונה והולך דווקא טוב מאוד. הילדים שלי בגיל ההתבגרות, הם יודעים שאני יוצא עם מישהי אבל אני לא יודע מתי השלב שבו אני מכיר להם אותה. אשמח לעצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה- מתי להפגיש בין הילדים לחברה?

אוראל שופן
    14/03/2017

כמו שאתה יכול לתאר לעצמך, אין נוסחה קבועה של זמן אידיאלי להפגיש בין אשה חדשה בחייך לבין ילדיך המתבגרים.
    ישנם גורמים שיש להביא בחשבון, כמו תגובת הילדים לעובדה שאתה יוצא עם מישהי חדש, וגם הבעת הנכונות שלהם להכיר אותה.
    בסופו של דבר, ובמידה והילדים פתוחים לנושא ומעוניינים להכיר, אני חושבת שהזמן הנכון לעשות זאת הוא כאשר הקשר שלכם יתקדם לכדי זוגיות. כרגע התחלתם לצאת, ואני מאמינה כי זה פחות מתאים לשלב אותה במעגל הקרוב שלך ולהיפך. תכירו זה את זו, תצאו, תבלו וכאשר תרגיש יציבות זוגית ורגשות משמעותיים כלפיה, אני מאמינה כי יהיה זה זמן טוב להעמיק את הקשר ולצרף אותה למשפחה באופן הדרגתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו