מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן הזוג שומר תמונות של האקסית בניידלימור17/03/2017
שנינו בני 45 גרושים עם ילדים בקשר טוב כבר שנה בתחילת הקשר הוא הודה שיש לו עדין תמונות של האקסית בנייד. הוא היה בקשר איתה שנתיים עם הרבה ריבים ודרמות אבל אבל רגעים יפים. הוא שומר גם על שיחות בוואטס אפ ובתחילת הקשר הודה שהוא מדי פעם חזר לקרוא אותם את כל הריבים והקללות והאיומים. היא ניסתה לחזור אליו ומדי פעם יצרה איתו קשר והוא סירב. אבל זה מפריע לי שהוא עדיין שומר על ״הזכרונות״ האם אני צודקת שזה מפריע לי או שיש כאן בעיה.הוא חוזר ואומר שטוב לו איתי ואין לו שום כוונה לחזור אחורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- בן הזוג שומר תמונות של האקסית בנייד
אוראל שופן19/03/2017אני מאמינה שאין כאן עניין של צודקת או טועה. הוא מעדיף לשמור זכרונות, ואת ככל הנראה מאמינה שאין בזה טעם וזה אפילו מפריע לך.
אני מאמינה שבקשר רומנטי לכולנו יש צרכים בסיסיים שעלינו לטפח, לשמר ולקבל עליהם מענה, וכי יש דברים רבים אחרים שהיינו שמחים אם היו מתקיימים, אך אפשר גם לוותר על אלו ולחסוך אנרגיות מיותרות. חשבי עם עצמך מדוע דפוס ההתנהגות הזה מפריע לך, האם הוא יושב אצלך על צורך מרכזי ובסיסי בקשר או שמא מדובר בנושא קטן שהיית מעדיפה שישתנה אך את יכולה גם להשלים איתו.
במיד ותחליטי שאין זה חשוב מספיק, למדי לחיות עם הנושא ולהניח לו. במקרה ותחליטי לפתוח את זה עם בן זוגך, עשי זאת באופן מסודר ותגיעו למסקנה ביחד- אם לך יותר חשוב שהדברים ימחקו לעומת שלו חשוב שישארו, החליטו למחוק אותם לפחות מהנייד. אם לו יותר חשוב שישמרו לעומת שלך חשוב שימחקו, החליטו לשמור אותם.
בכל אופן חשוב לגשת לכל בעיה בקשר שמחליטים לפתוח אותה, כבעיה שלכם כזוג ולא כבעיה שלך איתו או שלו איתך, ולהגיע למסקנה משותפת ששמה דגש על טובת הזוגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)