מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרגישה כל כך דחויה ונבגדתאוראל שופן18/03/2017
שלום,
אנחנו בני 30 נשואים 6 שנים פלוס ילד וחברים מגיל 17. יש לנו נישואים טובים ,לפעמים אנחנו רבים אבל משלימים יחסית מהר. אני אוהבת את בעלי ונמשכת אליו מאוד ומראה לו זאת כל הזמן. בתחילת היחסים בעלי גם כל הזמן רצה אותי ואני אותו והרגשתי מאוד נחשקת אבל במשך השנים הוא הפסיק ליזום ולגעת ותדירות היחסים יורדת כל הזמן, לפעמים פעם פעמיים בחודש ולפעמים אין חודשיים כלום. הוא מכחיש שלא נמשך אלי ואומר שהוא עמוס בלימודים או בעבודה או מפיל אליי את האשמה בטענה שאני לא יוזמת .
אני כותבת כאן כי לפני כמה ימים תפסתי אותו צופה בפורנו ונפגעתי עד עמקי נשמתי.
לא בגלל עצם הצפייה אלא בגלל 2 סיבות אחרות, אחת שהוא מעדיף לצפות בפורנו במקום לשכב איתי, כי תפסתי אותו ב11 בלילה, אם היה לו חשק הוא יכל לבוא אלי ,מבחינתי לא היתה לו סיבה לפנות לפורנו כי אני לא דחיתי אותו, היתי בבית במיטה הוא רק היה צריך לבקש. והסיבה השנייה כי הוא שיקר. הוא תמיד אמר שהוא לו צופה בזה. כל השנים שאנחנו ביחד. אני חייבת לציין שאף פעם לא עשיתי מי זה עניין גדול, הוא יודע כמובן שאני מעדיפה לחשוב שבעלי לא צריך את זה אבל אף פעם לא אמרתי לו שאני לא מרשה או מתנגדת לזה מאוד. ולפני כמה שנים אפילו צפינו כמה פעמים ביחד.
אני מרגישה כל כך נבגדת, אחרי שתפסתי אותו לא יכלתי לישון כל הלילה ומאז אני לא מדברת איתו, הוא מצידו לא מנסה להשלים או להסביר את עצמו.
אני לא חושבת שהוא מכור לזה אבל אני לא מפסיקה לתהות כמה זמן זה נמשך? כל כמה זמן הוא צופה? באילו תכנים הוא צופה? אני לא מאמינה שהוא יספר לי את האמת אחרי שתפסתי אותו משקר.
אני לא יודעת מה לעשות. איך אפשר להתקדם הלאה מכאן ? אני מרגישה כל כך דחויה ונבגדת . אני כל כך מפחדת שהוא לא נמשך אלי יותר ואני לא מספקת אותו. אני לא רואה איך אני יכולה לתקן את את זה. אנא עצתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- תפסתי את בעלי צופה בפורנו
אוראל שופן19/03/2017את מתארת זוגיות ממושכת שהלכה והתקררה בהקשר המיני, ללא נכונות מצד בן זוגך לתקשר בנושא. כעת ולאחר שנוכחת לדעת כי הוא פעיל מינית ׳על חשבון׳ היחסים האינטימיים שלכם, את מרגישה נבגדת ומצבך הקשה מובן.
לא תיארת את מערכת היחסים בהקשר הכולל ואת דפוס התקשורת ביניכם סביב נושאים מלבד ליחסי אישות. במידה ובעיקר סביב נושא זה קיימת סגירות מצידו ופערים ביניכם שהביאו ליציאה מכלל שליטה, תסכול ושקרים, נראה כי יש למהר ולקחת את הנושא לידיים.
את המקום לעלבון שלך עליך לקבל, אך את לא זוכה לו כעת לאור קושי משמעותי של בן זוגך לעסוק בנושא שאתם פשוט חייבים לתקשר סביבו וחבל שבנסיבות כאלו, אך מצבכם מחייב עבודה.
פני לבן זוגך ללא כעס, הביני שגם הוא מתמודד עם קושי משמעותי, ופנו יחד לייעוץ זוגי. במסגרת עבודה זוגית תקבלו שניכם מקום לדון באירוע הספציפי וחשוב מכך- לבנות שפה משותפת ופתוחה סביב הנושא המיני ושביעות רצון הדדית מחיי האישות שלכם.
מוזמנים לפנות אלי בטלפון או בהודעה פרטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)