מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשתי מתקשרת אלי עשרות פעמים ביום.עמיעד21/03/2017
אנחנו נשואים קרוב לארבע שנים ויש לנו תינוק בן ארבעה חודשים.
אשתי האריכה את חופשת הלידה לחצי שנה וכרגע בבית עם הילד.
היא מתקשרת אלי במשך היום עשרות פעמים, ואם אני לא עונה כי אני עסוק, היא מפוצצת אותי בעשרות ווטסאפים, כועסת ואומרת שאני מסנן אותה, ואיפה אני ומה אני עושה.
הטלפונים הם בענייני הילד, אוכל לא אוכל, עייפה, נמאס לה, אני לא אוהב אותה ולא מפנק אותה , ועוד ועוד. אני די נטרף ויוצא לי החשק לחזור הביתה. כשאני חוזר היא די רגועה, כאילו לא שלחה את כל ההודעות והטלפונים. אני טעון ומתחיל לריב. ואז יש בכי ומריבה.
קודם היתה בינינו קירבה והבנה , ואני מאוד אוהב את אשתי, אבל הניגוס היומיומי מפוצץ והורס. איך אני מחזיר אותנו לתלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- אשתי מתקשרת אלי עשרות פעמים ביום.
אוראל שופן22/03/2017שגרת יומכם השתנתה ללא היכר ומזוג הפכתם למשפחה. נשמע כי אשתך זקוקה בתקופה זו ליותר תשומת לב ושותפות מצידך, וכי הדרך בה היא מנסה לשדר לך את זה, שגויה, שכן אינה מכבדת את המרחב שלך, מפריעה לך ומרחיקה אותך.
לגבי נושאים שאינם מסתדרים באופן ספונטאני בקשר, יש להתנהל מראש ובאופן מסודר אשר יביא על סיפוקם את שני הצדדים וישמר את הזוגיות.
המתן לזמן בו אין מתח ביניכם ביחס לטלפונים המרובים (אולי לסוף השבוע וכאשר התינוק ישן), ותסביר לה כי אתה באמת רוצה לדעת מה שלומם במהלך היום, כמו גם לחשוב על דרכים להשקיע בזוגיות שלכם, אך הטלפונים והוואטסאפים המרובים במהלך היום מקשים עליך לעבוד ומוציאים אותך מאיזון ומריכוז. אם זו האמת, תסביר לה גם שהיית מעדיף לדבר איתה כל היום, אך יש לך חובות למלא וזה מפריע לך. לאחר מכן תגיעו יחד להסדרת התנהלות קבועה ביניכם ומוסכמת מראש (למשל- שיחה אחת ביום של כ10 דקות בשעות הצהריים או 3 שיחות עדכן קצרות ביום של כ3-4 דקות וללא וואטסאפים). חשוב שתגיעו להסכם שנשמע לכם הגיוני, תסביר לה עד כמה חשוב לך להגיע לשיחות איתה בקשב, בסבלנות ובאהבה ולחכות לסוף היום להגיע אליהם הביתה. נראה כי לנושא נקודתי זה, התנהלות מראש תעזור עד מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
עמיעד22/03/2017תודה רבה מאוד, אוראל,
קראתי בעיון את תשובת, ואני חייב לציין שלא חשבתי אפילו לשניה על הפתרונות שהעלית ,ובכלל לא הייתי חושב על זה.
רוב הזמן אני כל כך טעון ורק חשבתי איך לברוח ולא איך לעזור.
אני מתכוון לקחת את כל מה שאמרת הביתה.
אני בטוח שזה יעזור.
בכל מקרה איידע אותך.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
אוראל שופן23/03/2017שמחתי לעזור,
המון בהצלחה לשניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)