מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא אוהבת גילויי חיבה פומביים.נעמה סימן טוב22/03/2017
על פניו משהו ממש קטן ופשוט , אבל בפועל ממש לא כך.
נשואים קרוב לשנה , יצאנו יחד שנה עד החתונה.
מאז ומתמיד בעלי מאוד אהב נישוקים וגיפופים פומביים, בעיקר ליד חברים ומשפחה.
אני ממש לא אוהבת את גילויי האהבה תאווה הפומביים האלה, . מרגישה נבוכה ובטוח לא נהנית ......
עכשיו בעלי ממש כועס מאוד, וטוען שהרגיש מושפל כשכולם ראו שאני לא משתפת פעולה, ובטח חושבים שאני לא אוהבת אותו. אני כן אוהבת אותו , אבל למה לפני כולם?
עכשיו במופגן הוא ממש לא מדבר איתי .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- לא אוהבת גילויי חיבה פומביים.
אוראל שופן23/03/2017את מעלה נושא משמעותי ומתייחסת לפער בינך לבין בעלך בהקשר של הפגנת חיבה ותשוקה באופן פיזי בפומבי. הרגשתם הלא נעימה של שני הצדדים ברורה לחלוטין בהקשר הזה ולכן מובן כי יש להגיע לכדי הסכמה בינכם בנושא על מנת שההתנהלות תהיה נעימה לשניכם ואיש לא יפגע או ירגיש מובך.
אני מציעה לך לפנות לבעלך לאחר שמעט ירגעו הרוחות, ואם זו האמת, להסביר לו שאת מבינה אותו וחבל לך שהוא פגוע. לאחר מכן תסבירי לו כי לך קשה ולא נעים להפגין חיבה פיזית בציבור וכי את מעוניינת להגיע יחד איתו לדרך התנהלות שתהיה נעימה לשניכם. שאלי אותו מה בדיוק חשוב לו בהבעת חיבה פומבית, כי בין אם מדובר בצורך שלו לשדר לסביבה שאתם אוהבים (כפי שעלה מדבריו בעת עלבונו), לבין אם הוא רוצה להרגיש חום ממך, ניתן לספק לו את הצורך על ידי קרבה פיזית או מגע חם מצדך ללא המרחויות (כמו החזקת ידיים) וכן על ידי מילים חמות שיגיעו מצדך וביוזמתך.
אני מאמינה כי חשוב שתהיו ברורים זה עם זו- ספרי לו מה הם הגבולות מבחינתך (נגיד- נוח לך להחזיק ידיים, לשים יד על ירך או כתף בישיבה, וקשה לך עם נישוקים), ובאשר לדברים אלו, שאת כן מרגישה בנוח איתם, נסי לתת מעצמך יותר מהם וליזום את הקרבה מבלי לגרום לו לחפש את קרבתך. בעיני בדרך זו תגיעו יחד לעמק השווה ושניכם תרגישו בנוח, מרוצים ואהובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרת לי מאוד . מתכוונת לשנות את הגישה שלי!
נעמה23/03/2017תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור
אוראל שופן23/03/2017בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)