לא אוהבת גילויי חיבה פומביים.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא אוהבת גילויי חיבה פומביים.
    נעמה סימן טוב
    22/03/2017

על פניו משהו ממש קטן ופשוט , אבל בפועל ממש לא כך.
    נשואים קרוב לשנה , יצאנו יחד שנה עד החתונה.
    מאז ומתמיד בעלי מאוד אהב נישוקים וגיפופים פומביים, בעיקר ליד חברים ומשפחה.
    אני ממש לא אוהבת את גילויי האהבה תאווה הפומביים האלה, . מרגישה נבוכה ובטוח לא נהנית ......
    עכשיו בעלי ממש כועס מאוד, וטוען שהרגיש מושפל כשכולם ראו שאני לא משתפת פעולה, ובטח חושבים שאני לא אוהבת אותו. אני כן אוהבת אותו , אבל למה לפני כולם?
    עכשיו במופגן הוא ממש לא מדבר איתי .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה- לא אוהבת גילויי חיבה פומביים.

אוראל שופן
    23/03/2017

את מעלה נושא משמעותי ומתייחסת לפער בינך לבין בעלך בהקשר של הפגנת חיבה ותשוקה באופן פיזי בפומבי. הרגשתם הלא נעימה של שני הצדדים ברורה לחלוטין בהקשר הזה ולכן מובן כי יש להגיע לכדי הסכמה בינכם בנושא על מנת שההתנהלות תהיה נעימה לשניכם ואיש לא יפגע או ירגיש מובך.
    אני מציעה לך לפנות לבעלך לאחר שמעט ירגעו הרוחות, ואם זו האמת, להסביר לו שאת מבינה אותו וחבל לך שהוא פגוע. לאחר מכן תסבירי לו כי לך קשה ולא נעים להפגין חיבה פיזית בציבור וכי את מעוניינת להגיע יחד איתו לדרך התנהלות שתהיה נעימה לשניכם. שאלי אותו מה בדיוק חשוב לו בהבעת חיבה פומבית, כי בין אם מדובר בצורך שלו לשדר לסביבה שאתם אוהבים (כפי שעלה מדבריו בעת עלבונו), לבין אם הוא רוצה להרגיש חום ממך, ניתן לספק לו את הצורך על ידי קרבה פיזית או מגע חם מצדך ללא המרחויות (כמו החזקת ידיים) וכן על ידי מילים חמות שיגיעו מצדך וביוזמתך.
    אני מאמינה כי חשוב שתהיו ברורים זה עם זו- ספרי לו מה הם הגבולות מבחינתך (נגיד- נוח לך להחזיק ידיים, לשים יד על ירך או כתף בישיבה, וקשה לך עם נישוקים), ובאשר לדברים אלו, שאת כן מרגישה בנוח איתם, נסי לתת מעצמך יותר מהם וליזום את הקרבה מבלי לגרום לו לחפש את קרבתך. בעיני בדרך זו תגיעו יחד לעמק השווה ושניכם תרגישו בנוח, מרוצים ואהובים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרת לי מאוד . מתכוונת לשנות את הגישה שלי!

נעמה
    23/03/2017

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור

אוראל שופן
    23/03/2017

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו