מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבוס החדש של אישתי הוא אקס שלהסימון27/03/2017
אשתי היתה כמה שנים עם בחור אחר לפני שעלינו לארץ.
עכשיו הוא גם כן בישראל. אם אשתו.
לפני שלוש שבועות הוא התחיל לעבוד במקום שהיא עובדת, הוא שותף עם הבוס שלה , וגם הוא הבוס שלה .
אני מאוד דואג ומאוד חושב שעוד פעם הם יהיו באהבה.
אני מתביש לגיד לה, אבל אפילו לא יכול לישון בלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- הבוס החדש של אשתי הוא אקס שלה
אוראל שופן29/03/2017אני חושבת שמצבך הגיוני מאד ולא נעים. אינני מודעת למידת הפתיחות התקשורתית בינך לבין אשתך אך אני חושבת שזה כן אמור להיות משהו שאתה יכול לדבר עליו איתה. אין כאן מן ההאשמה אליה או בכלל וגם לא נשמע שאתה מעוניין שתנקט במעשה קיצוני, אלא שאתה פשוט מרגיש לא טוב עם המצב אשר מדיר שינה מעינך ואתה זקוק לאוזן קשבת. אני ממליצה בחום לפתוח מול אשתך את הדברים, לספר לה כמה קשה לך עם זה ולבקש ממנה תמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי עובדת עם האקס שלה
סימון29/03/2017תודה רבה. אנחנו דוקא פתוחים .
אני מתביש שהיא תחשוב שאני קנאי. אני לא ממש קנאי אבל פעם היא ממש אוהבת אותו.
מה אני אומר לה?
תודה רבה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה- אשתי עובדת עם האקס שלה
אוראל שופן29/03/2017אם אתה מספר שאתם פתוחים ביניכם אני באמת מאמינה שהיא תקבל את דבריך בהבנה. זה קשה להביע פגיעות בפני הפרטנר הרומנטי שלנו לעיתים, אך אלו הזדמנויות להעלות את הקשר לרמה עמוקה וקרובה יותר.ספר לה שהנושא הזה מטריד אותך ומפריע לך ושאתה צריך שהיא תעזור לך להתמודד. תחשוב קודם בינך לבין עצמך- מה אתה צריך ממנה? מה אתה צריך על מנת להרגיש יותר טוב בהקשר הזה? חום? תשומת לב? ביטחון? ניראות? כבוד? משהו אחר? ואז תסביר לה מה אתה צריך ותחשבו יחד כיצד היא יכולה לעזור לך לספק את זה. פעמים רבות הפרטנר שלנו זקוק להכוונה מאיתנו על מנת לדעת כיצד לסייע לנו. בשביל לעזור לאחר לעזור לנו עלינו תחילה להקשיב לעצמינו ואז לתרגם את זה לצד השני ולעבוד בצוות אל מול הבעיה ואף פעם לא כאחד נגד השני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אוראל עזרת לנו מאוד
סימון31/03/2017תודה רבה אוראל.
אני עשיתי וחשבתי מה שאמרת.
אחרי שחשבתי הרבה דברתי אם אשתי ואמרתי לה את המחשבות והדאגות שלי.
אשתי אמרה שהיא צריכה ואוהבת אותי ואין לה רגש לאקס שלה, והיא רוצה שאנחנו נהיה באהבה והבנה.
אני מאושר וגם היא וזה האמת בזכות אוראל, שלימדת אותי איך לחשוב ואיך לדבר.
תודה מאוד מאוד וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור
אוראל שופן02/04/2017מאד שמחה שהעיצות הביאו הבנה הביתה ועל כך שכעת אתה שלו יותר.
שיהיה חג שמח והמון אהבה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)