מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לדבר עם בעלי על עבודה?לינה04/04/2017
בעלי התפטר מהעבודה לפני שנה, הוא סבל שם מאוד ואני תמכתי בהחלטה שלו. מאז העול הכלכלי הוא עלי והוא לא עוד לא מצא עבודה, לפעמים מחפש לפעמים פחות. עכשיו אני בהריון ועוד מעט אלד ואהיה בחופשת לידה והעניין הכלכלי מתחיל להעיק עלי. מצד אחד אני רוצה שהוא יהיה בעבודה שהוא אוהב ושלא יהיה אומלל אבל מצד שני זה שהוא בבית כל היום לא עושה לו כל כך טוב. כשאני רוצה לדבר איתו על זה אז הוא נרתע או שהוא ישר מתעצבן כאילו אני מאשימה אותו שהוא לא מצא עבודה (מה שלא נכון, ואלה המגננות שלו ואני מבינה את זה). איך אני יכולה לדבר איתו על המצב מבלי שהוא ישר יקפוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- איך לדבר עם בעלי על עבודה?
אוראל שופן04/04/2017נשמע כי את באמת מבינה את המקום של בעלך, רוצה בטובתו ובטובתכם, כוונותיך טובות וחששותיך מוצדקים.
עליך לפנות לבעלך ברגישות ובביטחון ולא בהתנצלות או בפחד (שישר ניכר כשהוא קיים). עליך לומר לו שאתם צריכים לדבר על המצב הכלכלי שלכם ולהתכונן מבחינה כלכלית לשנה- שנתיים הקרובות עם כל השינויים החיוביים והיקרים שהן טומנות בחובן. נתקי את הנושא הכלכלי מ׳אני׳ ו׳אתה׳ ושימי דגש על ה׳אנחנו׳. אתם חייבים להתכונן לקראת הבאות ולעבוד מול תכנית כמה שיותר ברורה.
אם הוא מתגונן או מנסה להעביר נושא, שאלי אותו אם הוא רוצה לדבר על הקושי שלו, ואם הוא לא מעוניין, תסבירי לו שעליכם לדבר על הנושא הזה ולהתכונן לעתיד וככל שהגישה שלו תהיה חיובית יותר והוא ישתף פעולה, ככה התכנון יהיה יעיל יותר ונעים יותר לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)