אני לא חושבת שאני אוהבת את בן זוגי.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני לא חושבת שאני אוהבת את בן זוגי.
    ליאת
    05/04/2017

אני ממש בבעיה.
    בת 33 , גרה עם חבר שלי בשנתיים האחרונות .
    בשבת, הראשון באפריל הוא הציע לי נישואין.
    לא בתור מתיחה, באמת.
    הבעיה, שאני לא בטוחה שאני אוהבת אותו. אני לא בטוחה שאהבתי מישהו אי פעם.
    כיף לנו יחד אבל אני תמיד חושבת , שאם היינו נפרדים , למשל, הייתי מתגברת בקלות . ולפי דעתי, אם הייתי אוהבת אותו באמת הייתי נשברת אם הוא היה עוזב אותי.
    זו לא הפעם הראשונה. בכל פעם שאני בזוגיות אני לא מרגישה אהבה טוטלית, כאילו, הייתי מתה אם היה עוזב אותי. אני מדמיינת מה היה קורה, וחושבת בלב, לא נורא.
    לכן אני לא אמרתי כן, אני חושבת שכדאי שניפרד עד שאמצא אהבה אמיתית. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה- אני חא חושבת שאני אוהבת את בן זוגי.

אוראל שופן
    06/04/2017

את נמצאת במצב מורכב ביותר ואני חושבת שלפני שמפרקים חבילה שכזו ישנו תהליך חשיבה שעליך לעשות.
    נשמע כי ההגדרה שלך את הרגש ׳אהבה׳ מצטמצמת ל׳הייתי מתה אם הוא היה עוזב אותי׳. בעוד יתכן שזה מרכיב של הרגש אשר נעדר מתחושת האהבה שלך (אולי כלפי הבחור הזה ואולי בכלל כמו שקרה לך גם בקשרים אחרים), חשוב להבין כי אין זה המרכיב היחיד של הרגש המדובר.
    אני מציעה לך בתור התחלה לחשוב ולרשום בינך לבין עצמך מה זו אהבה, מה הרכיבים שלה מבחינתך, כמה שתמני יותר כך ייטב. לאחר מכן אתרי את הרכיבים שכן מאפיינים ונוכחים באהבה שאת רוכשת כלפי בן זוגך. לבסוף, ואם התהליך הזה לא יספק אותך, הייתי מציעה לך לנסות לפנות לבן זוגך (ואולי גם תוך הכוונה מקצועית ממני) ולברר האם ניתן במסגרת הקשר שלכם לעורר גם את הרכיבים שחסרים לך בתחושה שאת מרגישה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו