מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא אוהבת את בעלידנית07/04/2017
היי אשמח לשמוע את דעתכם
אני בת 28 נשואה עשור + 2 ילדים...
הכרתי את בעלי בגיל 15 ,מההתחלה הוא לא היה הסגנון שלי יותר שקט יותר מופנם קר יותר היינו ידידים תקופה ולבסוף "נתפסתי" בו כי ידעתי שהוא בחור טוב מכבד דואג ואיתו יהיה לי טוב בחיים , לימים התחתנו הבאנו ילדים אבל תמיד הפריע לי שאני חמה והוא קר, הדחקתי את הצורך הריגשי שלי, מאז ומתמיד העלתי בפניו שמפריע לי שהוא קר שהוא לא מחמיא לי לא מחבק סתם כך , והוא טען שככה הוא! בנוסף ביקורתי מאוד,וקיבלתי את זה אמרתי הוא בעל טוב אבא טוב,
ונגיע לעניין הסקס
תמיד הייתי רגילה שזה פעם פעמיים בשבוע זריז ומהיר ולא מושקע וידעתי שזה מה שיש ,אבל השנים עשו את שלהם נהייתי אישה, כמובן מינית יותר הבנתי מה חשוב לי וגם על זה ניסיתי לדבר שהסקס הוא כמה דקות פעם בשבוע ,והוא מנסה לפעמים יותר אבל חוזר לקדמותו, ורז קרתה תפנית בחיי, לפני כחצי שנה חיזר אחריי בחור בעבודה ולבסוף התחיל רומן שנמשך חודשים בודדים אבל לא יכולתי להמשיך לחיות ככה בפחד ובלחץ ולא מגיע לבעלי שאבגוד בו פשוט מהחוסר העצום שהיה לי לא יכולתי שלא להכנע לזה ,הרומן נגמר לפני חודשיים!!!
בתחילת הרומן הבנתי שזהו שאני רוצה להתגרש רוצה מישהו חם שיספק אותי ואמרתי לבעלי והוא מצידו נבהל מאוד ומנסה להשתנות להחמיא קצת ,הסקס אותו דבר פעם בשבוע 2 דק' הוא כנראה לא יכול יןתר מזה אני אש והוא מים,אבל מה שהוא לא יעשה כבר לא קונה אותי ,אני לא אוהבת לא נמשכת אני לא רוצה לתקן באמת ..אני בטוחה שאתגרש ,לא יודעת למה אני לא נותנת אופציה...
יש בו הרבה דברים טובים
מצד שני לא מפסיקה לחשוב על המאהב אבל יודעת שזה לא רלוונטי להמשיך לבגוד מבולבלת מאוד מה דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- לא אוהבת את בעלי
אוראל שופן09/04/2017אני מבינה את המקום המורכב שאת נמצאת בו, אך פחות מבינה ממך לאיזה סוג של עזרה או עיצה את זקוקה.
אם, כפי שאמרת, את לא מרוצה ממערכת היחסים שלך, לא מעוניינת לעבוד עליה ובטוחה שתתגרשי- אז תתגרשי.
אם את מאמינה כי ייעוץ זוגי בו תקבלו כלים פרקטיים שיאפשרו לכם לראות זה את זו וליצור יחד שפה משותפת, עשוי לסייע לכם- את מוזמנת לפנות אלי ומשם נתקדם. ראיתי מקרים דומים לזה ונוכחתי לראות כי כאשר קיימת נכונות לעבוד, אנשים מצליחים ליצור את הזוגיות שהם רוצים לחיות בה עם האדם שהם כבר נשואים לו. זה לא קל אבל כן קל יותר מלהתמודד עם גירושים ומלמצוא אהבה חדשה מאפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)