לא רוצה להתערב בזוגיות של הילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא רוצה להתערב בזוגיות של הילדים
    אביחי
    12/04/2017

אני לא נוהג להתערב בזוגיות של הילדים שלי, אבל בערב פסח קרה משהו שאני לא יכול להתעלם ממנו. הכלה שלי מתנהגת בצורה ממש לא יפה לבן שלי, היא נותנת לו הוראות, יורדת עליו מול כולם וצועקת על הילדים בלי בושה.
    מאז ומתמיד היא הייתה מהסוג השתלטן אבל הפעם היא עברה את גבול הטעם הטוב, והבן שלי ילד טוב וצייתן ואני חושב שהיא ממש דורכת עליו.
    מה אני יכול לעשות מבלי להגזים? איך אני יכול לדבר איתו או איתה על העניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה- לא רוצה להתערב בזוגיות של הילדים

אוראל שופן
    12/04/2017

בעיני, כפי שהאינטואיציה שלך אומרת לך, עדיף שלא להתערב בזוגיות של הילדים ככלל.
    אני לא מכירה את מערכת היחסים שלך עם כלתך, אך באם היא חיובית בסך הכל, הדבר היחיד בעיני שאתה יכול לעשות ועשוי להתקבל באופן חיובי הוא לפנות אליה. אתה יכול לחלוק איתה את מה שהרגשת לנוכח התנהגותה בערב החג, להתעניין בשלומה ובסיבה שהביאה אותה להתנהגות הזו- ללא שיפוטיות או ביקורת, רק התעניין מה הביא אותה למצב הזה וספר לה מה הרגשת. יתכן שיעלו תכנים העוסקים בלחצים שלה או קשיים, היה פתוח וחשוב איתה כיצד ניתן לסייע או לשנות משהו באם היא מעוניינת בכך ופתוחה לזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו