לא מרוצה ממשקל של אישתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מרוצה ממשקל של אישתי
    דוד כהן
    22/04/2017

שלום אני בן 29 מהדרום. ביחד עם אישתי כבר שנה אבל 10שנים בכולל. אישתי תמיד היתה מלאה ולא היה לי בכלל בעיה. עכשיו המשקל שלה עלה בצורה מטורפת ל 95 קילו ואני מדבר איתה ומנסה להסביר לה שזה מוגזם. אבל אין תקשורת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מרוצה ממשקל של אישתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה- לא מרוצה מהמשקל של אשתי

אוראל שופן
    24/04/2017

נושא המשקל הינו נושא רגיש, אשר פעמים רבות בני זוג נתקלים בקושי כשמנסים לתקשר סביבו.
    ראשית עליך להבין בינך ובין עצמך מה בדיוק מפריע לך במשקל של אשתך. האם המראה שלה פוגם במשיכה הפיזית שלך אליה? האם ההרגשה שהיא מזניחה את עצמה פוגעת בך באיזשהו אופן? האם אתה דואג לבריאותה? האם מדובר במשהו אחר או שמא בכל אלו יחד?- הגדר את הבעייתיות שבסיטואציה ראשית לעצמך.
    בשלב השני פנה לאשתך ברצינות, באופן מכבד, רגיש ואוהב והתייחס לנושא המשקל כבעיה שלכם ולא שלה. תאמר לה מה אתה מרגיש ואז תתעניין איך היא מרגישה והאם לה המצב מפריע. לאחר מכן חישבו יחד כיצד אתם יכולים להתמודד עם הבעיה יחד וליצור תמונה ששניכם מרוצים ממנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו