פחד מזוגיות וחוסר יכולת לשמור על מערכת יחסים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד מזוגיות וחוסר יכולת לשמור על מערכת יחסים
    אריאל
    27/04/2017

אני בן 35 ומעולם לא הייתה לי מערכת יחסים ארוכה. זה לא שלא אהבתי נשים אבל אני חושב שבאופן לא מודע בחרתי בכאלה שאין לי איתן סיכוי אמיתי. אני לא בטוח למה זה ואני יודע שאני צריך להעמיק בעצמי כדי לפתור את העניין אבל אני בקשיים כלכליים ולא יכול להרשות לעצמי היום ללכת לטיפול. הייתי שמח לעצתך המקצועית ולקבל כמה כלים שאני יכול לעבוד עליהם בעצמי עד שאוכל ללכת לטיפול כמו שצריך. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה- פחד מזוגיות וחוסר יכולת לשמור על מערכת יחסים

אוראל שופן
    01/05/2017

קשה לי מההסבר הקצר שלך להתאים לך כלים שאני יכולה להאמין שיסייעו בעדך. נשמע כי אתה מתמודד עם קושי מורכב ביכולת לייצר תקשורת רומנטית ברת קיימא וכי יש צורך בתהליך משמעותי על מנת להגיע לתוצאות בהקשר הזה.
    טיפול דינאמי הוא אכן אופציה שיש להביא בחשבון, שם תוכל לקבל מענה מעמיק. בנוסף, יש לשקול גם תהליך ממוקד בנושא התקשורת הרומנטית, עם דגש על שחרור מאמונות מגבילות ופחדים, אשר עשוי לתת מענה ספציפי יותר וכלים תוך זמן קצר מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו