קשר לא מובן כבר 3 שנים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשר לא מובן כבר 3 שנים
    יעל
    27/04/2017

שלום, הייתי רוצה לשמוע את דעתך: אני בת 31, הכרתי את בן זוגי (30) באתר הכרויות מלפני 3 שנים ונהפכנו לזוג- אם לקרוא לזה זוג. הבעיה היא שבמהלך ה3 שנים האלה הוא בתקופה של כל חודש וחצי חודשיים והכי הרבה חצי שנה, היה חוזר מחדש לאתר ההכרויות מבלי שקרה בנינו משהו. הוא היה מתרחק וחוזר לשם בפתאומיות. כך יצא שמאז הפעם הראשונה שנכנס לאתר, יצא לי פשוט לבדוק כל כמה זמן ואכן כל פעם שחשדתי שהוא חזר לשם- הוא היה שם. כל פעם נפרדנו בגלל זה והוא כל פעם ניסה להוציא אותי לא בסדר שאני זאת שעוקבת אחריו ושהוא לא מוכן להתנהגות שכזאת אבל אף פעם לא ראה את הצד שלו, תמיד אני לא בסדר איכשהו שאני בודקת אחריו. העניין הוא שזה חוזר על עצמו עד היום. אני רוצה להוסיף שהייתה לנו פרידה גדולה מצידו מלפני חצי שנה.. פרידה של 4 חודשים מיוזמתו ואחכ הוא פשוט חזר לחיים שלי. בפרידה שמתי לב שהוא מרוחק, לא מתקשר כבר וחזר לאתר. אני מודה שאני לא אמורה בכלל לקבל אדם כזה ומי באמת תסכים להיות עם אחד כזה? באופן כללי אני לא יודעת אם הוא נפגש עם אחרות וכו', הבעיה שהרגשות שלי משתלטים עלי ולכן קשה לי וכך יוצא מצב שאני כל פעם גם חוזרת אליו. אחרי הפרידה הגדולה חזרנו שוב לקשר והייתי בטוחה שזה פרידה סופית, היה לי נורא קשה בזמן הזה ואז שהתחלתי קצת להרגיש טוב יותר(לקח לי באמת 4 חודשים להתאפס על עצמי רק) הוא חזר לחיים שלי שוב והסכמתי לזה כי עדיין אהבתי אותו מאוד, אני לא בטוחה שהוא אוהב אותי, הרי מי שאוהב לא אמור להתנהג ככה. העניין הוא שגם שחזרנו, זה לא החזיק, בקושי חודשיים. ועכשיו אני מגלה שהוא שוב התרחק, שוב נעלם לאט לאט, ושוב חזר לשם. הפעם באמת כבר הרגשתי שהגיעו מים עד נפש, שאני כבר לא יכולה עם המצב הזה ושאני מבזבזת את הזמן שלי על אדם שכנראה לא אוהב אותי ומרשה לעצמו להתנהג בצורה הזאת. ואז יצרתי איתו קשר בהודעה בה רשמתי "תהנה לך ובהצלחה" הוא מיד התקשר ושאל למה אני עצבנית. הפעם לא אמרתי לו על זה משהו, אבל אמרתי לו שלאחרונה הוא שוב מרוחק ולא מתקשר כבר ולא חוזר לשיחות ואף לא נפגש איתי.. ושזה כל פעם חוזר על עצמו ושאני באמת לא מבינה אותו כי הוא לא מדבר ואני לא צריכה להתחנן בשביל שתיפגש איתי.. הוא לא אמר את דעתו, ופשוט אמר יאללה ביי וניתק. עבר שבוע שלם ולא שמעתי ממנו דבר. יש בעיה אחת: החשש שלי הוא שאני אשבר ואצור קשר, אולי אפילו הוא כבר הספיק לבגוד ואינני יודעת על זה דבר, אבל אני כל הזמן אומרת לעצמי שהוא מעדיף לדבר עם אחרות שם, זרות, מאשר איתי.. ואני באמת אוהבת אותו אבל אני ממש חוששת להישבר ולנסות ליצור איתו קשר כי זה קרה לי כל הזמן בעבר.. עבר שבוע ואני מתחילה להרגיש געגוע, אבל כנראה שזה חד צדדי כי הוא בשלו ולא אכפת לו. היתי רוצה לשמוע את דעתך בנושא, אני כבר היתי בלעדיו 4 חודשים בקושי עצום, משבר גדול ואני חוששת ששוב פעם אכנס לזה. אני נורא כועסת ומאוכזבת ששוב פעם זה קורה וחשבתי שאולי הפעם משהו ישתנה לאחר שהוא חזר לחיים שלי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר לא מובן כבר 3 שנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה- קשר לא מובן כבר 3 שנים

אוראל שופן
    01/05/2017

קראתי את דבריך בעיון. נשמע כי את יודעת שהקשר הזה הוא לא הקשר שמגיע לך להיות בו, ובכל זאת את מוצאת את עצמך נמשכת אליו פעם אחר פעם, באופן שלא מכבד אותך ואת צרכיך.
    קל לומר שאת לא צריכה להיות בקשר הזה, אך מבלי שתביני את זה לעומק, זה ישאר מן הפה ולחוץ ולא יחזיק מים.
    את מוזמנת לפנות אלי אם תהליך קצר מועד שדרכו תביני באמת מה את מחפשת, תתגברי על הקשר הזה ותלמדי ליצור זוגיות אמיתית, זה משהו שמתאים לך לעבור כעת.
    במידה ואת מרגישה שנדרש עבורך תהליך מעמיק וממושך יותר, פני לטיפול.
    התקופה שאת נמצאת בה היא מורכבת ונשמע שללא תהליך שיביא אותך למקום אחר, זכות הבחירה תמשיך להיות כזו שנבצרת ממך והאינרציה תמשיך להביא אותך למקום המוכר שאינו יכול לספק את דרישותיך, אליהן את לא ערה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו