חלומות אובססיביים ומטרידים על בחור

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חלומות אובססיביים ומטרידים על בחור
    אנסטסיה
    29/04/2017

היי, אני בת 25, הייתה לי מערכת יחסים רצינית אחת של שלוש שנים שנגמרה לפני שלוש שנים. לפני כשנה התחלתי במערכת יחסים שהיא רק של סקס עם מישהו שלמדתי איתו. יש לציין שבחיים לא הייתה לי מערכת יחסים כזו ושזה רק הסקס השני שלי, אבל פשוט לא יכלתי לעצור את המשיכה המטורפת שהייתה לי לבן אדם הזה מהשנייה שראיתי אותו. מהרגע שראיתי אותו, הוא גם התחיל לרדוף אותי בחלומות בקטע חריג...הקשר ביננו נגמר לפני יותר מחצי שנה כי רציתי שיהיה לו יותר רגש כלפיי ולא היה לו- אבל הוא עדיין בא אליי בחלומות כל לילה! ביום יום אני כמעט לא חושבת עליו, אני עסוקה ובקשר עם אנשים אחרים. גם לא הייתי רוצה אותו בתור בן זוג רציני ואנחנו בכלל לא מתקשרים, אבל למה התת מודע שלי לא משחרר ממנו?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה- חלומות אובססיביים ומטרידים על בחור

אוראל שופן
    04/05/2017

האמת היא שאני לא מומחית לתת המודע... אני מניחה שיש שם משהו לא פתור מבחינתך עם הבחור הזה, הרי מדובר בקשר שמאד ריגש אותך אבל לא הצלחת ׳לכבוש׳ אותו ולממש אותו מהבחינה שחשובה לך.
    אם החלומות נעימים לך, וכמו שאת אומרת, לא מטרידים אותך ביום יום, אולי אין סיבה לעשות עם זה דבר. אם זה מטריד אותך מאד או מפריע לך בצורה כלשהי, נסי לפנות לטיפול דינאמי אצל פסיכולוג קליני שמוכוון לנושא התת מודע והחלומות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו