העדפות של הבן זוג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• העדפות של הבן זוג
    נורית
    08/05/2017

שלום, יש לי חבר כחודשיים ובגדול הולך טוב. הוא בחור טוב, מתחשב ומכבד.
    יש פער אחד בינינו שמטריד אותי..
    מבחינה חיצונית יש לו העדפה ברורה לנשים עם איפור, נעלי עקב, חצאיות, וכל המראה המגונדר..
    אני יותר בקטע של לבוש "קזואל". כואב לי עם עקבים , ויותר מידי איפור לא מרגיש לי אני..
    מה אפשר לעשות?
    בינתיים אני קצת מתאימה את עצמי אליו, לובשת יותר חצאיות וכו' אבל זה מבאס אותי שאני צריכה "להתאמץ" . יש בינינו משיכה טובה, אבל קשה לי עם העובדה שאני צריכה לשנות את עצמי בשבילו.
    מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העדפות של הבן זוג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה- העדפות של בן הזוג

אוראל שופן
    08/05/2017

התגמשות למען זוגיות אין בה כל רע, כל עוד היא מתבצעת במבחירה ולא מויתור עצמי. אם מדובר בשינוי משמעותי מידי עבורך (ושגורר אי נוחות וכאב או שאת פחות מתחברת למראה), את לא חייבת לבחור בזה. שוחחי עם בן זוגך, כפי שנכון לעשות כשדברים אינם מסתדרים מעצמם בזוגיות, ותגיעו להסכמה בנוגע להתנהלות נכונה עבורכם סביב נושא המראה שלך. כך שהשינוי לא ידרוש ממך לוותר על עצמך וכן יתחשב מעט או לפעמים בהעדפות שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו