מה עושים? עזרה חשובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה עושים? עזרה חשובה
    ברק
    09/05/2017

אז ככה הכרתי בחורה יותר גדולה ממני ב4 שנים היא עובדת איתי היא רוצה להיכנס לקשר אבל מפחדת נפגשנו פעם אחת בבית שלה והיא אמרה לי לאט לאט ובקצב שלה אבל אני רוצה לצאת איתה כבר לדייט לא מבין ממה מפחדת? מה עושים כדאי לגרום לה להפסיק לפחד וכן שהיה לנו דייט ונתקדם את הענינים ונשיג אותה?
    אגב אני בן 26 והיא בת 30 ושוב הבחורה רוצה כי גם אמרתי לה שאם היא לא הייתה רוצה היא הייתה אומרת לי לא . השמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים? עזרה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת החלטות בשלב הדייטינג

אוראל שופן
    17/05/2017

בהמשך לשיחתינו הטלפונית, חשוב לי גם לשתף כאן לאנשים שעשויים ללמוד מכך-
    כשהצד השני מציב לנו תנאי בשלב הדייטינג (לדוגמה- ׳לאט לאט, בקצב שלי׳), יש לנו אחת משתי אפשרויות- להחליט שהמצב הזה מכבד אותנו ומתאים לנו ולכן להתגמש לפי התנאי, או- להחליט שהתנאי הזה שם אותנו במקום שעושה לנו רע יותר מטוב, ומכאן- לחתוך או לוותר על הקשר.
    בשלב הדייטינג וכמו כאן, עוד בטרם כניסה לקשר, שכנוע לא ממש מתאפשר ולכן קבלת ההחלטות שלנו אל מול העדפות או תנאים, צריכה להיות בינינו לבין עצמינו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו