מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפסדתי את אהבת חייאביאל15/05/2017
אני בן 25 התחילה איתי מישהי בת 23 בפייסבוק,לי מעולם לא היה קשר ארוך ולה היה קשר של 4 שנים ואחריו ניסתה להכיר הרבה..יצאנו במהלך החודש 5 פעמים אבל לא התנקשנו ולא היה סקס דיברנו הרבה בטלפון וסמסים עשיתי טעות ענקית אמרתי לה פעמיים במהלך הקשר שאנחנו לא מתאימים ואני צריך קצת זמן לחשוב (כי באמת לא הייתי בטוח במידת ההתאמה ביננו) שבוע לאחר מכן שזה נגמר הבנתי שאני כן רוצה אותה וניסיתי לדבר איתה להתקשר ולשלוח הודעות כתבתי לה הודעות ארוכות מאוד מדם ליבי שאני מבין שטעיתי ומבקש להראות לה שאני מעוניין בה.היא מצידה אמרה שזה טעויות שהיא לא חוזרת עליהם ושהיא רוצה מישהו להידלק עליו ואז לאחר שבוע היא מצאה כבר בחור חדש שהתחילה איתו בפייסבוק,בקיצור חודשיים לא דיברנו אתמול הוספתי אותה לפייסבוק והיא אישרה אותי.שלחתי לה הודעה שאין לי כוונה להפריע לה אבל אפשר לשאול אותה משהו,הם אמרה שכן ואמרתי לה שעשיתי טעות והאם יהיה לי צאנס נוסף היא אמרה שכרגע יש לה מישהו אבל אין לדעת מה יהיה בעתיד..היום שלחתי לה הודעה אם זה בסדר לדבר איתה או שזה לא נוח לה אז היא מחקה אותי מהפייסבוק ולא ענתה אז רשמתי לה שלא עשיתי לה דבר רע ואין סיבה שתמחק אותי פשוט רוצה לדבר איתה כמה דקות....אני ממש אובד עצות האם עשיתי לה דברים כאלו רעים על מנת שהיא תפסול אותי ככה והאם יש לי צאנס עתידי איתה או שאני מחוק" אשמח לשמוע את דעתך והאם יש איזשהוא נוסח של הודעה שאני יכול לכתוב לה כדי להעביר את המסר בצורה מיטבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליך לצמצם פערים ולבנות תקשורת רומנטית ממקום אחר
אוראל שופן18/05/2017אני מבינה כי אתה מאד נסער כעת ומרגיש תחושת פספוס משמעותית.
בנקודה זו נראה כי אין לך הרבה מה לעשות וכי הבחורה שיצאת איתה עברה הלאה.
ולגביך, נראה כי חוסר הנסיון שלך יוצר תקשורת רומנטית מהוססת ודרמטית. אני מזמינה אותך בנקודה זו ליצור איתי קשר ולהבין כיצד תוך תהליך קצר תוכל לצמצם פערים בתחום הרומנטי וליצור תקשורת ברורה, מכובדת ובטוחה ששומרת עליך לאורך הדרך ותמנע ממך למסמס את האופציה הבאה שתעמוד על הפרק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)