רגשות חזרו אחרי שפגשתי את האקס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רגשות חזרו אחרי שפגשתי את האקס
    אלונה
    21/05/2017

החבר האחרון שלי ואני נפרדנו לפני יותר משלוש שנים. אני לקחתי את הפרידה מאוד קשה והתעקשתי על ניתוק מוחלט של הקשר כדי שאצליח לעבור הלאה. מאז יצאתי לכמה דייטים אבל לא הייתי במערכת יחסים. לפני כמה ימים ראיתי אותו ברחוב, הוא היה בצד השני והנהנו אחד לשני אבל אני המשכתי ללכת כי לא רציתי לפתוח איתו בשיחת חולין. מאז אני לא מפסיקה לחשוב עליו ולהיזכר בתקופות הטובות שהיו לנו יחד. מצד אחד אני מאוד מתגעגעת אליו ולקשר שהיה לנו, אבל מצד שני אני יודעת שזה היה לטובה שנפרדנו ואני לא רוצה לחזור אליו גם לא בתיאוריה. אז למה אני מרגישה ככה...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להפרד מהעבר ולהתחבר לעתיד

אוראל שופן
    21/05/2017

שתי אפשרויות מרכזיות לחוויה שאת מתארת:
    הראשונה- ראית את האקס המשמעותי שלך, ובהיעדר דמויות מפתח בחייך הרומנטים נסחפת אחר הרגש שהתעורר לתחייה בעקבות המפגש. תגובה הגיונית מכל הבחינות שיתכן ותעבור ממך במהרה.
    השניה- מעגל לא סגור ותחושה של פספוס או חוסר השלמה עם הפרידה (אפילו כשלוגית הדברים ברורים לך). מצב כזה יכול להיות המניע המרכזי לתקיעות שאת חווה מאז הפרידה מבחינה רומנטית. הפגישה העצימה זאת ועליך לפנות לדרך של עבודה עצמית.
    כשאני נפגשת בקליניקה במצבים דומים, הדגש בתהליך הקצר הוא על פרידה מהעבר ואז חיבור להוויה הזוגית העתידית ולהבנה של מי אני בזוגיוצ שאצור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו