מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות במשבר - לפרק את החבילה או להישאר במערכתהאבודה28/05/2017
שלום רב ,
נשואה מזה 23 שנים , בעשר השנים האחרונות הזוגיות ידעה ריחוק נפשי ופיסי , בעלי לקח אותי כמובן מאליו והשתדל לפגוע בי לא מעט , כל אחד מאיתנו בנה לו עולם משלו .
לפני חמש שנים תפסתי את בעלי מפלרטט עם קולגה לעבודה באסאמסים בנייד , עצרתי אותו והוא נשבע שנשאב לזה ולא היה בינהם מגע פיסי. הוא לא ניתק איתה קשר מעולם אך טען שקשר זה הוא חברי וסתמי בלבד
אני מתקשה לקבל את העובדה שכימיה כזו שהיתה בינהם אפשר לבטל במטה של קסם ולהשאר בקשר חברי טוב
בעלי טס לבד עם חברים , כאשר ידוע שאחד מהם הוא בוגד סדרתי , בוגד באשתו גם בארץ
הנסיעה האחרונה של בעלי היתה עם אותו חבר לבד .
דבר שגרם לפיצוץ רציני ביננו
הוא טוען שאוהב אותי , טוען שלא רצה לפגוע בי ויתרה מזאת טוען שמעולם לא בגד בי
הוא רוצה לשקם את הזוגיות ביננו ואני לעומת זאת רוצה לפרק.
הוא הציע ניסיון שיקום של כמה חודשים
התעייפתי מאוד מהמעקבים אחריו , התעייפתי מהעובדה שאני לא מאמינה לו ונפגעת כל פעם מחדש ומצד שני מפחדת שאני עושה טעות בפירוק , אולי הפעם זה יהיה שונה ?
אשמח לעצות כנות מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם קיים בסיס ונכונות לעבוד, ניתן לבנוח תשתית תקשורתית מוצלחת ולהצמיח את הזוגיות שאתם שואפים אליה
אוראל שופן28/05/2017אני מאמינה כי אם קיים בסיס לזוגיות הזו, ובהנתן שנצליח לגייס את שניכם להשקעה ועבודה ממוקדת על הקשר, נצליח לבנות יחד את הזוגיות שאתם רוצים לחיות בה. פעמים רבות מרוצת השנים הורסת את התקשורת וחוקי הזוגיות מתרופפים כמו גם הבנת הצרכים ההדדיים. אני מזמינה אותך לגייס את כוחותיך האחרונים, ליצור איתי קשר ולהבין כיצד בתהליך קצר מועד ותאכלסי ניתן להבנות תשתית תקשורתית חדשה ולהביא אתכם לזוגיות שאתם רוצים לחיות בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)