לא מצליח לו, משהו השתנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מצליח לו, משהו השתנה
    לירי
    29/05/2017

הי.אני בזוגיות שנתיים עם גבר.שנינו גרושים.אני בת 52 והוא 41.לא מתגוררים יחד ומקיימים בממוצע פעם בשבוע ימסי מין.אנחנו מאוד פתוחים ומדברים על הכל.
    הוא אוהב אותי ובסך הכל טוב לי איתו.הסקס בינינו היה עד לפני כחודשיים חגיגה שהיה מצליח לגמור יותר מפעם אחת.
    לאחרונה שמתי לב שהוא פחות יוזם וזה פוגע בי אז שוחחתי איתו והוא מבולבל.
    שאלתי שאלות..האם הוא נפגש עם אחרת לסקס(לא תמיד מסתדר לנו..)אולי הוא לא נמשך אלי יותר..כבר כמעט נואשת.
    כדי להוכיח לי שהכל בסדר הוא נוגע בי ואניי נרתעת כי מרגישה 'שעושה לי טובה'.
    אדגיש כי הוא בא כל יום מרחוק אלי אחרי יום עבודה ורק כדי לראות אותי..אומר שזה מספיק לו.אמר לי גם כי כשהוא מאונן הוא מצליח להזדקר לו ואילו איתי לא..
    אני טוענת בפניו שהוא פשוט כבר לא נמשך אלי וצריך לגמור את הקשר כי זה גורם לי למחשבות ומתחים מיותרים.
    הוא לא מוכן לשמוע ממני אפילו על פסק זמן.אומר שהוא אוהב אותי ואני יודעת שכן.מוכן לקחת כדורים אך מתבייש לגשת לרופא.
    אני לא יודעת איך לפעול בעניין.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח לו, משהו השתנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא לפרק את החבילה, אלא לטפל ולהיעזר

אוראל שופן
    05/06/2017

את מתארת מצב בהחלט מערער ומתסכל וישנם גורמים אפשריים מגוונים לדפוס המתואר. בעיני פירוק החבילה בנקודה זו היא הצעה הנובעת מאגו פגוע ובלבול ואינה רלוונטית. על בן זוגך להבדק או להתייעץ עם סקסולוג. לאחר מכן ובמידה והבעיה לא נפתרת, יש לפנות לייעוץ זוגי ויתכן כי בהדרכתי נגיע למקור הקושי שיתכן מאד כי בסיסו בתקשורת לקויה ביניכם סביב התחום המיני, או בכלל סביב נושא אחר. בעיה נקודתית כפי שאת מתארת, אכן יכולה להביא לסיומם של היחסים, אך בהנתן בסיס איתן כפי שיש לכם לדבריך, שווה לנסות להיעזר כמה שאפשר ואולי אפילו להפתר מהבעיה בקלות ולצאת מחוזקים יחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו