אנחנו בזוגיות והי רוצה לנסוע לטייל שוב והפעם לשנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אנחנו בזוגיות והי רוצה לנסוע לטייל שוב והפעם לשנה
    מיכאל
    03/06/2017

אשמח ליעוץ אף על פי שעם לא מעט נסיון
    אנו יוצאים כ ארבע שנים גרים בנפרד במרחק די גדול אחד מהשניה
    הי אומרת שאוהבת אך יחסינו לא מתקדמים לחיים משותפים או לעשיה משותפת
    הכרנו לאחר גירושה אני גרוש די הרבה זמן לקח לי זמן להפתח אליה ולהכניס אותה לליבי בעבר הבנתי את רצונה לטייל ובאמת נפרדנו לתקופה של שישה חודשים וכשחזרה האמנתי שאפשר לבנות זוגיות כשאנו יחד הכל כיף וזורם
    ואז שוב הודיע שהי נוסעת להודו לשנה כי הי צריכה את זה במובן שעלי זה לא היה מקובל ונפרדתי ממנה אך מציק לי אולי בכל זאת האם אני האווילי או הי
    האם יש מקום לזוגיות הזו אף על פי שהי מבקשת שנסע יחד אין לי את האפשרות הזו עבודה עסק וכו עצה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם קיימת נכונות מצד שניכם, עליכם לפלס את הדרך אל העתיד המשותף

אוראל שופן
    12/06/2017

בת הזוג פועלת שוב ושוב בדרך שאינה מקובלת עליך ובוחרת להתנתק ממך ומהקשר לתקופות ממושכות.
    אני חושבת שעליך להבין בינך לבין עצמך או תוך עזרה מקצועית, מה הם הדברים שאתה צריך לקבל בזוגיות שלך. לאחר מכן אני מאמינה כי מן הראוי שתשוחחו על הדברים ותבינו מה זה שאתם מזהים בעתידכם המשותף כי נשמע כי הערכים עליהם אתם מבססים את מושג הזוגיות, שונים מאד. באם יש נכונות כדאי לבדוק האם וכיצד ניתן לגשר על פערים אלו דרך עזרה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו