לא מצליח להבשיל את הקשר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מצליח להבשיל את הקשר
    אור
    04/06/2017

אני חרדתי. מאוד. בעיקר בנושא מחלות,זוגיות ומחשבות על נטיה מינית אבל ביחד עם זה כבר 5 שנים עם בת הזוג שלי כאשר התחושות נעות כמו גלים.
    אני משתתק רק מהמחשבה על החתונה ובוחן את הקשר שלנו ומשווה אותו לאחרים. אני חרד מזה שאין בנו מספיק אינטימיות כי אני לא מדבר איתה על תוכן החרדית כדי לא להבריח אותה ואני פשוט מרגיש שהחיים חולפים עליי בלי שאני מצליח לראות נקודת אור. אנחנו יוצאים מבלים ביחד ואין תלונות אבל אני לא מצליח להביא את עצמי לנקודה בה אני רוצה להתחתן איתה כי אני מפחד לברוח באמצע התהליך...קשה לי מאוד גם ביחד גדלתי בבית עם זוגיות מתנדנד הרבה צעקות וקללות והורים שמתחרטים שהכירו בכלל
    אני הייתי בטיפול אבל קשה לי לחשוב שזה יעזור לי אני כל הזמן חושב להפרד ממנה רק בשביל לבחון את התחושות אם יכאב לי ויהיה רע אס אני אדע שאני רוצה לחזור אבל זה לא פיתרון ככה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח להבשיל את הקשר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשמע כמו מצב מורכב שמחייב עזרה מקצועית

אוראל שופן
    13/06/2017

התכנים שהעלית כאן מתארים על קצה המזלג תמונה מורכבת ומאד לא פשוטה שבעיני מחייבת עזרה מקצועית גם על הרקע החרדתי וגם בהקשר של זוגיות- שיפור האינטימיות, העמקת הקשר והתקשורת והתקדמות מערכת היחסים.
    אני מזמינה אותך לפנות אלי על מנת שאוכל להבין טוב יותר את המצב בו אתה עומד כיום ויחד נמצא את הדרך הנכונה לעבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו