קשר טוב אבל אין תשוקה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשר טוב אבל אין תשוקה
    אלכס
    06/06/2017

אני מתחתן בעוד כמה חודשים ואני קצת בדילמות והייתי רוצה עזרה. אני כבר לא בחור צעיר, בן 38, ואני בזוגיות טובה ואוהבת ותומכת, אבל אין תשוקה מינית. כבר מתחילת הקשר לא היה סקס סוער שבו אנחנו קורעים את הבגדים אחד מהשני. אני אישית כן מסופק מינית, אבל שוב חסרה לי התשוקה וזה לא שלא ניסיתי, זה כאילו הדבר הזה לא קיים ביחסים שלנו ואני תוהה לעצמי שאם זה המצב עכשיו אז מה יהיה בעוד 5 שנים או עשר שנים או אפילו בעוד שנה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר טוב אבל אין תשוקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשוקה בזוגיות

אוראל שופן
    13/06/2017

ראשית, אתה כותב שניסית לעבוד על התשוקה וזה כשל. אינני יודעת כיצד ניסית ואני סבורה כי שיח משותף עם זו שלצידך, כמו גם עזרה מקצועית עשויה לעזור בעניין.
    שנית, חשוב להבין כיצד אתה רואה תשוקה ומה היא מבחינתך ועד כמה תפיסתך את ערך התשוקה הוא גמיש ותואם מציאות. לתשוקה פנים רבות (לא רק לקרוע את הבגדים זה מזו) וחשוב להיות ער לכך שאולי קיימת ביניכם תשוקה אחרת או פוטנציאל ליצירת תשוקה מסוג אחר וכדאי לשים לכך לב.
    לבסוף, באם אכן לא קיימת בקשר תשוקה, ואינך יכול להיות שבע רצון ממערכת יחסים חסרת תשוקה, אז ורק אז אני חושבת שיהיה נכון לוותר על הקשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו