רוצה לחזור אחרי פרידה קשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רוצה לחזור אחרי פרידה קשה
    עדי
    08/06/2017

אני וחבר שלי היינו 3 שנים ביחד, אחרי שנה וחצי, בערך כשעברנו לגור יחד, הוא התחיל ממש להזניח את עצמו והוא השמין ולא התגלח ובקיצור נהייה ג'יפה ולא נמשכתי אליו בכלל. דיברנו על זה כמה פעמים ואמרתי לו איך הוא היה מרגיש אם הייתי מפסיקה להוריד שערות וכאלה, הוא הסכים איתי ואמר שהוא ינסה אבל הוא לא באמת ניסה. זה גרם להרבה תסכולים ומרביות ונפרדנו. עכשיו מה, ברגע שנפרדנו הוא התאפס על עצמו, התחיל ללכת לחדר כושר, קנה בגדים חדשים ועכשיו הוא נראה מצוין, ממש כמו בשנה הראשונה שלנו יחד ואני שוב נמשכת אליו ורוצה לחזור אליו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לחזור אחרי פרידה קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר לחזור תחת תנאים מסויימים

אוראל שופן
    14/06/2017

אם תהיו שניכם נכונים לחדש את הקשר, חשוב שזה יהיה ממקום אחר ומתוך הבנה מעמיקה של הצרכים המרכזיים והדרישות ההדדיות שלכם על מנת שהקשר הזה יוכל להסב לכם אושר ולא תחזרו לנקודה בה הייתם. אם אכן תשקלו לחזור אני ממליצה לשקול ליווי מקצועי לצורך הבניה מחודשת וביסוס של מערכת היחסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו