האם זה לגיטימי להתנסות עם אחרות בזמן זוגיות ?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם זה לגיטימי להתנסות עם אחרות בזמן זוגיות ?
    דור
    22/06/2017

אני וחברה שלי ביחד כ-5 שנים. שנינו סטודנטים, אני בן 26 היא בת 24, אוהבים אחד את השני מאוד מאוד, זוגיות נפלאה ודיבור על חיים משותפים יחד זה כבר לא מילה גסה. מה שכן החיי המין שלנו חווים עליות וירידות, אם כי בתקופה האחרונה הם טובים. בלי קשר לכך, אני חושב כמה זמן על להתנסות עם בנות אחרות, לא בקטע של בגידה אלא יותר של התנסות מינית נטו אחרי 5 שנים של סקס עם אישה אחת, והרגשה שלא חוויתי מספיק.
    העניין שאני חושש להציג לה את הרצון שלי (מיותר לציין שבשום אופן אני לא חושב על לממש את הרצון הזה ללא תיאום איתה). יש לציין שמבחינתי, אין לי בעיה לגבי המקרה ההפוך שכן אני הגבר היחיד שהיא הייתה איתו. האם זה לגיטימי להציג לה ולבקש ממנה דבר כזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל קשר הגבולות שלו

אוראל שופן
    02/07/2017

אני לא חושבת שיש כאן עניין של ׳לגיטימי׳/ ׳לא לגיטימי׳. ברור שלא מדובר בהצעה רווחת אך אני חושבת שעם הרגשתך רבים ורבות יוכלו להזדהות, ורבים ורבות יוכלו להפגע ממנה. לכל זוגיות הגבולות שלה והחריגות שלה שמסייעות לשמור ולשמר את הזוגיות. אתה מכיר את בת הזוג שלך ונשמע כי אתה כן רגיש אליה ומכבד את מערכת היחסים שלכם. אם זה מרגיש לך כמו משהו שחייב לקרות על מנת לשמור על מערכת היחסים שלכם, תעלה זאת לפניה ברגישות, אהבה ומתוך רצון להתייעץ ולא לקבוע עובדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו