אשמח לשמוע דעה נוספות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשמח לשמוע דעה נוספות
    הילה
    04/07/2017

אני ישמח לשמוע דעות שלכן על הנושא
    יש לי שני בנים מקסימים אחד בן 5 ואחד בן 3
    התחתנתי כשהייתי בת 18 ושני ההריונות לא היו מתוכננים הם באו בהפתעה..לפני כמה זמן העלתי בפני בעלי את הרעיון על עוד ילד וכל פעם היה לו תירוץ אחר ללמה לא כשהעלתי את הנושא שוב אתמול כבר לא היו לו תירוצים ואמר שהוא פשוט לא רוצה עוד ילדים בכלל!! אני מאוד אוהבת אותו אבל לא יכולה לחשוב שלא יהיו לנו עוד ילדים נכון יש לי 2 נסיכים וצריך להגיד תודה על מה שיש אבל אני רק בת 24 והוא בן 32 והחליט שהוא לא רוצה עוד ילדים תמיד חלמתי על משפחה גדולה והוא פשוט בא ופיצץ לי את החלום
    מה הייתן עושות אם בכלל במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לשמוע דעה נוספות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסכמים מתחדשים בזוגיות

אוראל שופן
    11/07/2017

ה׳הסכמים׳ בינינו לבין הפרטנר שלנו, משתנים ומתחדשים ללא הרף. כל אחד מהצדדים מתבגר, מתפתח ולומד וכך גם הזוגיות עצמה.
    אל מול שינויים משמעותיים בהסכמים, כמו מהסוג שאת מתארת, יש לתקשר ברגישות ובבירור. אם מעולם לא דיברתם על הנושא המשמעותי, נראה כי יש צורך שהזוגיות שלכם תהיה כזו שיש בה שיח על נושאים משמעותיים. אם אכן היה שם בהתנהגותו או בשיח ביניכם משהו שגרם לך לראות כמובן מאליו שהוא מעוניין בילד נוסף וכעת השתנו הדברים, נראה כי יש לתת לכך את המקום הראוי והמתבקש ולהבין- מדוע את רוצה עוד ילד ועד כמה, מדוע הוא לא מעוניין ועד כמה וגם לזכור שאתם צעירים, וזה ממש בסדר אם השיח הזה יתנהל בגבולות ה׳נכון לעכשיו׳ ויפתח מחדש בעוד אי אילו שנים. הכי חשוב שתהיה כאן תקשורת, התחשבות, חשיבה ושיח משותפים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו