מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לשמוע דעה נוספותהילה04/07/2017
אני ישמח לשמוע דעות שלכן על הנושא
יש לי שני בנים מקסימים אחד בן 5 ואחד בן 3
התחתנתי כשהייתי בת 18 ושני ההריונות לא היו מתוכננים הם באו בהפתעה..לפני כמה זמן העלתי בפני בעלי את הרעיון על עוד ילד וכל פעם היה לו תירוץ אחר ללמה לא כשהעלתי את הנושא שוב אתמול כבר לא היו לו תירוצים ואמר שהוא פשוט לא רוצה עוד ילדים בכלל!! אני מאוד אוהבת אותו אבל לא יכולה לחשוב שלא יהיו לנו עוד ילדים נכון יש לי 2 נסיכים וצריך להגיד תודה על מה שיש אבל אני רק בת 24 והוא בן 32 והחליט שהוא לא רוצה עוד ילדים תמיד חלמתי על משפחה גדולה והוא פשוט בא ופיצץ לי את החלום
מה הייתן עושות אם בכלל במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסכמים מתחדשים בזוגיות
אוראל שופן11/07/2017ה׳הסכמים׳ בינינו לבין הפרטנר שלנו, משתנים ומתחדשים ללא הרף. כל אחד מהצדדים מתבגר, מתפתח ולומד וכך גם הזוגיות עצמה.
אל מול שינויים משמעותיים בהסכמים, כמו מהסוג שאת מתארת, יש לתקשר ברגישות ובבירור. אם מעולם לא דיברתם על הנושא המשמעותי, נראה כי יש צורך שהזוגיות שלכם תהיה כזו שיש בה שיח על נושאים משמעותיים. אם אכן היה שם בהתנהגותו או בשיח ביניכם משהו שגרם לך לראות כמובן מאליו שהוא מעוניין בילד נוסף וכעת השתנו הדברים, נראה כי יש לתת לכך את המקום הראוי והמתבקש ולהבין- מדוע את רוצה עוד ילד ועד כמה, מדוע הוא לא מעוניין ועד כמה וגם לזכור שאתם צעירים, וזה ממש בסדר אם השיח הזה יתנהל בגבולות ה׳נכון לעכשיו׳ ויפתח מחדש בעוד אי אילו שנים. הכי חשוב שתהיה כאן תקשורת, התחשבות, חשיבה ושיח משותפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)