משברים של החודשיים הראשונים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משברים של החודשיים הראשונים
    מורן
    04/07/2017

בת 32, יוצאת עם בחור בן 29 שגר בחול, אנחנו מדברים כל יום בטלפון הוא היה בארץ כבר פעמיים ואני נוסעת אליו בחודש הקרוב דיברנו על העתיד ותיאמנו ציפיות אנחנו בקשר מזה חודש וחצי, אתמול דיברנו על המערכות יחסים הקודמות שלי, עברתי אונס בגיל 14 וסיפרתי לו על זה כבר קודם, יצא לי לשכב עם הרבה גברים לא ממקום של רצון מלא אלא ממקום של פחד מדחייה וריצוי, הוא מאוד נעלב ונכנס לסרט קשה שהוא רק עוד אחד והוא הבא בתור, אני לא יודעת אם הוא אהבת חיי כי זה לוקח זמן לדעת אני מבחינתו אשת חייו ויש לו כוונות מאוד רציניות (מאיפה הוא יודע??) אבל אני לא יודעת מה לעשות עכשיו ואיך להרגיע אותו או ממש כועס ומרוחק. האם זה טבעי וחלק מתחילתו של קשר? או האם זה מתוך העבר הלוקה שלי ואני מקרה מיוחד? כמו כן אני מרגישה שאני מפחדת לספר לו דברים כי הם נוראיים והוא לא יקבל אותי במיוחד אחרי אתמול מה עליי לעשות??
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב אישי מורכב ותחילת מערכת יחסים

אוראל שופן
    16/07/2017

נשמע כי מדובר במצב משמעותי וקשה שלך ובמערכת יחסים מורכבת. אני מקווה כי את עצמך נתמכת בטיפול ואני חושבת כי ייטב אם תפני גם להעמקה של תהליך בהקשר הספציפי של תקשורת רומנטית (ובכך אני יכולה להיות לך לעזר).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו