מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משברים של החודשיים הראשוניםמורן04/07/2017
בת 32, יוצאת עם בחור בן 29 שגר בחול, אנחנו מדברים כל יום בטלפון הוא היה בארץ כבר פעמיים ואני נוסעת אליו בחודש הקרוב דיברנו על העתיד ותיאמנו ציפיות אנחנו בקשר מזה חודש וחצי, אתמול דיברנו על המערכות יחסים הקודמות שלי, עברתי אונס בגיל 14 וסיפרתי לו על זה כבר קודם, יצא לי לשכב עם הרבה גברים לא ממקום של רצון מלא אלא ממקום של פחד מדחייה וריצוי, הוא מאוד נעלב ונכנס לסרט קשה שהוא רק עוד אחד והוא הבא בתור, אני לא יודעת אם הוא אהבת חיי כי זה לוקח זמן לדעת אני מבחינתו אשת חייו ויש לו כוונות מאוד רציניות (מאיפה הוא יודע??) אבל אני לא יודעת מה לעשות עכשיו ואיך להרגיע אותו או ממש כועס ומרוחק. האם זה טבעי וחלק מתחילתו של קשר? או האם זה מתוך העבר הלוקה שלי ואני מקרה מיוחד? כמו כן אני מרגישה שאני מפחדת לספר לו דברים כי הם נוראיים והוא לא יקבל אותי במיוחד אחרי אתמול מה עליי לעשות??
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב אישי מורכב ותחילת מערכת יחסים
אוראל שופן16/07/2017נשמע כי מדובר במצב משמעותי וקשה שלך ובמערכת יחסים מורכבת. אני מקווה כי את עצמך נתמכת בטיפול ואני חושבת כי ייטב אם תפני גם להעמקה של תהליך בהקשר הספציפי של תקשורת רומנטית (ובכך אני יכולה להיות לך לעזר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)