ומה אם התקשורת לא עובדת?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ומה אם התקשורת לא עובדת?
    איתי
    06/07/2017

אני יודע שכולם אומרים שהכי חשוב בזוגיות זו התקשורת ושצריך להיות פתוחים אחד עם השני, אבל מה אם זה לא עובד. מה אם הצד השני לא משתף פעולה, לא מדבר מרצונו ולא מקשיב למה שאומרים לו? הוא גם לא מוכן ללכת לטיפול זוגי ואני כבר נהייה ממש מיואש, כי אני אוהב אותו אבל זה לא יכול להמשיך ככה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ומה אם התקשורת לא עובדת?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא פשוט לרתום את הצד השני, אך במקרים כאלו זה הכרחי וגם אפשרי.

אוראל שופן
    16/07/2017

תקשורת נכונה היא אכן הבסיס לזוגיות תקינה וגם הנושא היחיד שיש ואפשרי לעבוד עליו ולהגיע לתוצאות מדהימות.
    בעמוד הבית של האתר שלי, אני מסבירה כיצד נכון לרתום את הצד השני לתהליך של ייעוץ זוגי, במסגרתו תוכלו להגיע למצב של זוגיות מתקשרת ומאושרת יחד.
    בנוסף, חשוב לדעת כי יש מקרים רבים בהם ניתן לעבור תהליך של ייעוץ זוגי גם לבד ולהגיע לתוצאות נהדרות. הצד השני בדרך כלל נרתם במקרים האלה בהמשך הדרך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן ונדרש לעבוד על תקשורת ולהביא את מערכת היחסים למקום אחר

אוראל שופן
    16/07/2017

כתבתי לך והתגובה כנראה נמחקה..
    תקשורת לקויה היא הנושא המאמלל ביותר בקשר, אך גם זה שהכי קל לעבוד עליו ולשפר אותו.
    באתר שלי ישנו הסבר מקיף אודות רתימת הצד השני לתהליך. אתה מוזמן להכנס ולקרוא או ליצור איתי קשר ונחשוב יחד כיצד נכון לגשת לכך.
    לבסוף, תהליכי ייעוץ זוגי רבים עובדים גם בהשתתפות של אחד הצדדים בלבד והצד השני נוטה להצטרף לתהליך בדרך כלל בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו