האם לטוס בתחילת קשר?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם לטוס בתחילת קשר?
    אדל
    16/07/2017

היי אחרי הרבה שנים לבד סוף סןף מצאתי מישהו שאני רוצה איתו זוגיות לטווח הארוך והתחלנו לצאת. לפני שפגשתי אותו קבעתי עם חברה רווקה שלי שנטוס לחופשה של שבוע . כשנטוס אני והוא נהיה כבר חודש וחצי ביחד. העניין הוא שצובט לי בלב הקטע שאולי עדיף לי שלא . מצד אחד למה שאשנה את תוכניותיי בגלל גבר. מצד שני לא בטוחה שאם היא הייתה מכירה מישהו היא הייתה טסה. יש את החשש והחוסר ביטחון שלא כדאי למרות שממש בא לי כן לצאת לחופשה איתה אחרי הרבה זמן שדיברנו על זה. מי מבטיח לי שהוא יהיה עדיין בחיי אז למה שאשנה. עוד לא סגרנו. אשמח לעצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לטוס בתחילת קשר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין סיבה שלא...

אוראל שופן
    30/07/2017

אני לא מוצאת את הטעם בלבטל תכנית שכזו.
    נראה כי עליך להבין טוב יותר את המהות של הבניית מערכת יחסים ובעיקר זה דרישותיך מעצמך ומהצד השני בתהליך הבניית הקשר. את מוזמנת ליצור איתי קשר, כי נשמע לי שקיימים אצלך פערים ששווה להתייחס אליהם בנקודה זו, בה את מעוניינת לייצר זוגיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו