מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גילוי בגידה ופגיעה באימוןירון16/07/2017
זה קצת ארוך...
זקוק לעצה כיצד להמשיך....
אספר את את השתלשלות העניינים והרקע.
אנחנו זוג נשוי כבר 16 שנים + 3 ילדים בסביבות גיל 10.
לפני שלושה שבועות בערך, אשתי שהייתה עם הילדים שלחה לי הודעות וואטסאפ שבהן תיארה מה קורה עם כל ילד ואמרה שהיא קופצת לקניון לשתות קפה עם חברה לשם "חופש".
ראוי לציין שבשגרה, אשתי עובדת במשרה שמאפשרת להיות בבית עד 16:00 כך שהנטל של גידולי הילדים הוא בעיקר עליה.
המשך האירוע, לאחר שהגעתי הביתה גיליתי כי כל הילדים בבית לבד עם חבר נוסף.
התחלתי בהכנה של ארוחת הערב ותוך כדי הגיעה ביתי וביקשה לשלוח הודעה לאשתי שתביא לה מספר דברים מהקניון.
מכוון שלא קיבלנו תשובה אחרי 10 דקות, ניסינו להתקשר ולא היתה תשובה.כפעולה ספונטנית, פתחתי את אפליקציית האיתור הסלולרי שמותקנת בכל מכשירי המשפחה.
חשכו עיניי...אשתי לא היתה בקניון אלא ברחוב אחר במרחק של כקילומטר מביתינו.
כאשר היא חזרה הביתה, היא טענה שקפצה לסופר בדרך הביתה והוא היה סגור.
כמו כן, סיפרה שבדקה בושם חדש אך בעת שחיבקתי אותה, לא היה שום ריח....
כמו כן, הרגשתי שמשהו בהתנהגות שלה איננו טבעי והיא כנראה מסתירה משהו.
לאחר שהילדים הלכו לישון, ביצעתי התעמתתי איתה בצורה עקיפה מבלי לציין מה גיליתי אלא בצורה של הבעת תחושות.
האופן בו היא הגיבה כלל אי מתן תשובות ישירות, הבעת הפנים הבהירה לי שהיא מסתירה משהו והיא אף שאלה מה קורה לי?! אך היא כן ציינה שהיא זקוקה ליותר תשומת לב ופינוק ממני.
ברור שבשגרה שוחקת ומה שאני חשבתי כמתן תשומת לב, לא הספיק.
לאחר שסיימנו את השיחה הקצרה, התיישבנו לראות סידרה ביחד.
גם כשהלכנו לישון, רמזתי שאולי נעשה סקס.
המטרה היתה לבדוק האם היא שבעה מסקס שאולי עשתה עם הבחור השני....
התשובה שלה היתה "לא" חד משמעי ונראתה כאילו היא נרדמת.
הבעתי את חששותיי ושאלתי אותה האם היא עושה דברים "אסורים" בקונוטציה של בגידה....
היא אמרה, מה פתאום חשוב שאלה מה קורה לי פתאום.
לאחר זמן מה הפנתי את גבי אליה כדי להכנס לשינה כאשר בלבי חשש כבד.
לאחר מספר דקות היא נצמדה אליי ולאחר זמן קצר היא יזמה את הסקס, שהיה מאוד אמוציונלי.
כמובן שליבי לא היה שקט ולכן התחלתי בחקירה מאומצת דרך האמצעים הדיגיטליים.
הממצאים:
1) מדובר בגרוש טרי שפגשה בעת שהגיעה לראות רהיט מיד שניה.
2) באותו היום שבו היא פגשה אותו לראשונה, היא הודתה בפני שהבחור פלירטט עימה וזאת כשאחד הילדים שהיה עימה בסביבה.
היא ציינה שהוא נראה טוב...
3) דרך הפייסבוק, צילום של המיקום שבו שהתה באפליקציית הריבון, גיליתי בדיוק במי מדובר.
אותו בחור שממנו היא קנתה את הרהיטים.
4) דרך רשומות השיחה, גיליתי כי ביום בו היא הלכה אליו, היו לא מעט הודעות סמס למספר שלו משעות הבוקר.
לדעתי, הוא יזם זאת ופשוט חיזר אחריה.
5) בשל הגילוי, עשיתי את מה שאף פעם לא חשבתי לעשות ופשוט הסתכלתי ביומן שלה מה היא רשמה באותם הימים.
גם כאן, חששותיה אושרו....שמו של הבחור הופיע שם עם משפט "אהבה, פרפרים" לצד "לא מכירה את זה" וכדומה.
אך מצד שני, היו שם משפטים על זה שהבחור מסובך עם עצמו, לא יודע מה הוא רוצה וכדומה.
משיחה עם אדם משותף שאליו היא הולכת הליווי רגשי/טיפולי, הוא אמר שיבדוק את הנושא ולאחר שנפגשתי איתן הוא אישר לי שהיא הייתה אצל הבחור אך שום דבר לא קרה.
אתמול, בבילוי משותף בישוב ראיתי את הבחור וקלטתי שהוא לא מוריד את עיניו מאשתי. הוא לא ראה שאני מסתכל עליו מהצד.
לאחר שעזב, קלטתי בטלפון שלה הודעות וואטסאפ ממנו. לא קראתי את ההודעה האחרונה הסתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוי ופגיעה באימון
ירון16/07/2017הודעה מתוקנת:
זה קצת ארוך...
זקוק לעצה כיצד להמשיך....
אספר את השתלשלות העניינים והרקע.
אנחנו זוג נשוי כבר 16 שנים + 3 ילדים בסביבות גיל 10.
לפני שלושה שבועות בערך, אשתי שהייתה עם הילדים שלחה לי הודעות וואטסאפ שבהן תיארה מה קורה עם כל ילד ואמרה שהיא קופצת לקניון לשתות קפה עם חברה לשם "חופש".
ראוי לציין שבשגרה, אשתי עובדת במשרה שמאפשרת להיות בבית עד 16:00 כך שהנטל של גידולי הילדים הוא בעיקר עליה.
המשך האירוע, לאחר שהגעתי הביתה גיליתי כי כל הילדים בבית לבד עם חבר נוסף.
התחלתי בהכנה של ארוחת הערב ותוך כדי הגיעה ביתי וביקשה לשלוח הודעה לאשתי שתביא לה מספר דברים מהקניון.
מכוון שלא קיבלנו תשובה אחרי 10 דקות, ניסינו להתקשר ולא היתה תשובה.כפעולה ספונטנית, פתחתי את אפליקציית האיתור הסלולרי שמותקנת בכל מכשירי המשפחה.
חשכו עיניי...אשתי לא היתה בקניון אלא ברחוב אחר במרחק של כקילומטר מביתינו.
כאשר היא חזרה הביתה, היא טענה שלא מצאה כלום בקניון ושקפצה לסופר בדרך הביתה והוא היה סגור.
כמו כן, סיפרה שבדקה בושם חדש אך בעת שחיבקתי אותה, לא היה שום ריח....
כמו כן, הרגשתי שמשהו בהתנהגות שלה איננו טבעי והיא כנראה מסתירה משהו.
לאחר שהילדים הלכו לישון, ביצעתי התעמתתי איתה בצורה עקיפה מבלי לציין מה גיליתי אלא בצורה של הבעת תחושות.
האופן בו היא הגיבה כלל אי מתן תשובות ישירות, הבעת הפנים הבהירה לי שהיא מסתירה משהו והיא אף שאלה מה קורה לי?! אך היא כן ציינה שהיא זקוקה ליותר תשומת לב ופינוק ממני.
ברור שבשגרה שוחקת ומה שאני חשבתי כמתן תשומת לב, לא הספיק.
לאחר שסיימנו את השיחה הקצרה, התיישבנו לראות סידרה ביחד.
גם כשהלכנו לישון, רמזתי שאולי נעשה סקס.
המטרה היתה לבדוק האם היא שבעה מסקס שאולי עשתה עם הבחור השני....
התשובה שלה היתה "לא" חד משמעי ונראתה כאילו היא נרדמת.
הבעתי את חששותיי ושאלתי אותה האם היא עושה דברים "אסורים" בקונוטציה של בגידה....
היא אמרה, מה פתאום חשוב שאלה מה קורה לי פתאום.
לאחר זמן מה הפנתי את גבי אליה כדי להכנס לשינה כאשר בלבי חשש כבד.
לאחר מספר דקות היא נצמדה אליי ולאחר זמן קצר היא יזמה את הסקס, שהיה מאוד אמוציונלי.
כמובן שליבי לא היה שקט ולכן התחלתי בחקירה מאומצת דרך האמצעים הדיגיטליים.
הממצאים:
1) מדובר בגרוש טרי שפגשה בעת שהגיעה לראות רהיט מיד שניה.
2) באותו היום שבו היא פגשה אותו לראשונה, היא הודתה בפניי שהבחור פלירטט עימה וזאת כשאחד הילדים שהיה עימה בסביבה.
היא ציינה שהוא נראה טוב...
3) דרך הפייסבוק, צילום של המיקום שבו שהתה באפליקציית הריבון, גיליתי בדיוק במי מדובר.
אותו בחור שממנו היא קנתה את הרהיטים.
4) דרך רשומות השיחה, גיליתי כי ביום בו היא הלכה אליו, היו לא מעט הודעות סמס למספר שלו משעות הבוקר.
לדעתי, הוא יזם זאת ופשוט חיזר אחריה.
5) בשל הגילוי, עשיתי את מה שאף פעם לא חשבתי לעשות ופשוט הסתכלתי ביומן שלה מה היא רשמה באותם הימים.
גם כאן, חששותיה אושרו....שמו של הבחור הופיע שם עם משפט "אהבה, פרפרים" לצד "לא מכירה את זה" וכדומה.
אך מצד שני, היו שם משפטים על זה שהבחור מסובך עם עצמו, לא יודע מה הוא רוצה וכדומה.
6) מספר הטלפון שלו הופיעה בשם בדוי כאשר אני יודע בודאות ששמו המקורי כן הופיע בסלולרי שלה וזאת לפני שהיא העמיקה את ההכרות שלה עימו.
משיחה עם אדם משותף שאליו היא הולכת הליווי רגשי/טיפולי, הוא אמר שיבדוק את הנושא ולאחר שנפגשתי איתן הוא אישר לי שהיא הייתה אצל הבחור אך שום דבר לא קרה.
אתמול, בבילוי משותף בישוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)