מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

טובי פלד
- מרגישה בדידות עם חבריםשלי20/07/2017
אני יודעת שזה פורום יחסים אבל אולי את תוכלי לעזור לי גם בזה כי זו בעצם הבעיה.
אני בת 34 בלי זוגיות כבר הרבה מאוד שנים שכל החברות והחברים מסביבי אם לא נשואים עם ילדים אז הם עם בני זוג. כשיש אירועים חברתיים גדולים שכולם באים עם בני הזוג אני מרגישה ממש בודדה ואומללה ומרחמת על עצמי וכל האירוע אני עם דמעות בעיניים, אז הפתרון שלי הוא להימנע ולא להגיע. יש לי אירוע כזה בשבוע הבא ואני מרגישה שהתירוצים הפעם לא יתקבלו בעין יפה אבל מצד שני אני לא רוצה להיות שם ערב שלם מסכנה ועם פרצוף תחת. מה אני עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבעיה היא מצבך הרומנטי
אוראל שופן07/08/2017אני לא חושבת שהמנעות ממפגש חברתי היא שתסייע לך וגם אין לי דרכים או תירוצים לתמיכה בהמנעות חברתית.
באם מצבך הזוגי מעיב כל כך על הרגשתך, נראה לי כי העבודה העצמית שלך צריכה להתמקד בלמצוא את דרכך למימוש זוגי.
לצורך כך את מוזמנת לפנות אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)