מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דילמה בנושא קשר זוגימבולבלת23/07/2017
שלום, אודה מקרב לב על עזרה בנושא-
אני בת 29, יש לי חבר כבר שנה פלוס ולפני כמה חודשים חווינו משבר ומאז באופן הדרגתי הוא הפך מרוחק ממני רגשית ותהנהגותית- לא מחבק / מנשק, אין ממש פרגון, לא ביקר אותי כשהייתי חולה וכו' וזה תחושה נורא קשה.. המשבר היה בעיקר על רקע זה שאני מורה לריקודים של סלסה וסלונים ורצה שלא אלמד אנשים בגילאים שלנו כי מרגיש חוסר נוחות (טוען שזה לא קנאה) למגע ביני לבנים אחרים ושבשיעור ובמסיבות תרגול ארקוד רק איתו או רק עם בנות. כלומר אין חופש תנועה מלא אליו הייתי רגילה גם לצורך למידה. השקעתי מאמצים רבים להסביר לו על נושא הריקודים והעובדה שבשבילי זה מקצוע וספורט בלבד ושיש הפרדה בין הדברים. ההתקדמות איתו היתה שמתוקף היותי מורה יוכל להכיל את זה שאלמד בשיעורים את כל הגילאים והוא ינסה להתמודד עם חוסר הנוחות אבל יהיה לו קשה.
יש לציין שחבר שלי לא בא מרקע של ריקודים וניסה ללכת איתי כמה פעמים לרקוד ולאחריהם הרגיש שלא יכול לראות אותי רוקדת עם אחרים. הוא אמר שלא יוכל להשתנות כי התחושה מפריעה לו וגם קשה לו להצטרף לפרגון כשמישהי/ מישהו אחר מחמיא לי על ריקודים כי זה מתקשר לו לזה שאני רוקדת עם אחרים וזה מפריע לו.
אני לא יודעת עוד כמה אעסוק עוד בתחום הריקוד בהמשך ואולי בכלל לא, אבל עצם הידיעה שהוא לא מנסה לגלות גמישות לאור מאמציי הרבים והכנים להסביר לו, והעובדה שהוא מגביל אותי קצת מפריעה לי. אנ כן אוהבת אותו אבל כואב לי שלא יכול הבין באמת ואולי עם הזמן כן יבין. כמו כן, אני לא מרגישה שמגביל אותי בעוד תחומים נכון לעכשיו אלא בהיבט הזה של הריקודים.
המשבר ונושא הריקודים עלה רק בחודשים האחרונים כי כשהכרנו בדיוק הפסקתי ללמד ולרקוד והייתי עסוקה בבחינות בתחום מקצועי אחר. עם זאת, הוא נכח בשיעור האחרון של החוג שבו רקדתי וחשב כנראה שאפסיק לרקוד אחרי זה..
יש לציין שגם לפני המשבר היו דברים שמעט הפריעו לנו אחד אצל השני- כמו למשל הפריעה לי רמת המוטיבציה הנמוכה שלו לעשות דברים ולו הפריע שאני קטנונית.. מה עליי לעשות? אודה מאוד מאוד לעצתך הטובה בנושא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת החלטות- לעזוב או להשאר ולעבוד
אוראל שופן07/08/2017ראשית, חשוב להבין מדוע את/ם כן נמצאים בקשר הזה. בדברים שכתבת לא מצאתי את הדבק שמחבר אתכם יחד אלא רק את הדברים המשמעותיים כל כך שפשוט לא עובדים בקשר.
אז כמובן שאם לא נותרו בקשר הזה דברים חיוביים ששווה לעבוד למענם, הדבר הנכון לעשות הוא לעזוב.
במידה ויש לכם סיבה להשאר יחד, אני ממליצה לכם לפנות אלי ודרך תהליך קצר לבסס את התקשורת ביניכם מחדש על מנת ליצור קשר אוהב, חם, אמיתי ומפרגן, שזה רחוק מהתמונה שאת מתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)