מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן זוג חשק מיני נמוךאלה28/07/2017
יחד כבר כמעט 3 שנים. הכרנו בצבא והתחלנו לצאת כשאני השתחררתי והוא שירת עדיין. בסופי שבוע היינו שוכבים פעם 1 וזה היה בסדר גמור כי הסופש היה מלא בפעילויות אחרות ולא מצאנו זמן וכך היה גם לאחר השחרור ..פעם בשבוע בערך כשישן אצלי. עברנו לגור יחד לפני שנה והמצב החמיר..חשבתי שנוכל להנות מאינטימיות מוגברת אבל עובר חודש וחצי ללא יוזמה מצידו ואני מתייבשת ואז זה קורה איכשהו ושוב יובש של חודש וחוזר חלילה ( לפעמים חודשיים). ניסיתי לרמוז ואז ניסיתי להגיד באופן ברור. ניסיתי להתעלם,ניסיתי להיות בוטה יותר או עדינה וכל פעם אומר שהוא יעבוד על זה אבל כלום לא קורה! הוא כל הזמן טוען שעייף! גם אם לא עבד כל היום וסתם ישב בבית לא יוזם. זה הגיע למצב שאני מודיעה לו מראש "יום שישי אנחנו יוצאים ובבוקר שבת יש זמן לישון אז יש זמן וכוח לסקס" ואז זה לא קורה! זה מפריע בטירוף, אני צעירה וסקסית ומרגישה שאני מתבזבזת על מישהו שלא באותו ראש איתי. אני נסיתי לתאם ציפיות איתו..פעם פעמיים בשבוע זה בסדר גמור ואני לא מרגישה שהרף גבוה מדי..אמרתי לו כבר כמה פעמים שבסופו של דבר אני לא אשאר בקשר כזה חסר מין כמו אישה בת 70. כמובן שהוא מאוד אוהב,תומך,עוזר ומראה אהבה בדרכים כמו חיבוקים נשיקות ומחמאות ובכל שיחה בנושא אמר שכן אני מושכת בעיניו. מה אפשר לעשות שלא ניסיתי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי הוא בוגד ולכן אין סקס
דוידמאיר28/07/2017תבדקי שהוא לא בוגד בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדויד מאיר
אלה28/07/2017זה שאפשר להשאיר הודעות באופן אנונימי לא אומר שצריך. ואם כבר משאירים תגובה כדאי שתהיה תגובה עוזרת ורגישה למצב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסה"כ מציין אולי עובדות שצריך לבדוק
דוידמאיר28/07/2017היי אלה, אני פשוט בתור גבר יודע שאם אין סקס עם האישה, רוב הסיכויים שהבן זוג שוכב עם אחרות.. כמובן שאל תתפסי אותי במילה זו, יתכן שהוא לא.... אבל הכל יכול להיות ותהיי עם יד על הדופק כמו שאומרים. בהצלחה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה כי עזרה מקצועית נדרשת
אוראל שופן07/08/2017ממליצה בחום לפנות לייעוץ זוגי או לייעוץ מיני על מנת לנסות לבדוק האם ניתן להתגבר על הפער ביניכם סביב הנושא המיני.
מתסכל מאד להיות במקומות שונים כל כך בהקשר הזה, ואני מקווה שבאם הבעיה היא ׳רק׳ דחף מיני בעוצמות שונות, תגיעו לשגרת התנהלות שמספקת את שניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)