מרגישה מבולבלת וחסרת אונים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מרגישה מבולבלת וחסרת אונים
    שני
    31/07/2017

שלום רב,
    אני בחורה בת 24 נמצאת בזוגיות מזה 4 וחצי שנים עם בחור מקסים וטוב לב. הקשר שלנו בעיקרון טוב מאוד, חזק, מלא אהבה ותמיכה, הדדיות והקשבה וכל מי שסביבנו אומר הלוואי על כולם זוגיות כמו שלכם. הקשר הולך לקראת חתונה ויש רק בעיה אחת- והיא לא נעלמה מתחילת הקשר- והיא שחבר שלי אוהב מאוד מאוד להתבונן ולהסתכל על נשים אחרות. הוא מטבעו מאוד סקרן, ומתבונן בסביבה שלו ומסתכל על אנשים, חיות בנינים הכל מהכל- אך כאשר זה נוגע לבחורות ההתבוננות יותר מעמיקה לפעמים. היו לנו רביים רבים על כך. אסביר מהתחלה- אני בחורה מאוד חסרת ביטחון בקשר למראה שלי בעקבות דברים שעברתי בעבר, למרות שאנשים סביבי רק מחמיאים לי כל הזמן בכל התחומים בעיקר בקשר למראה שלי ובטח אתם מבינים שמכאן מגיעה הסיבה שמפריע לי כל כך שהוא מסתכל. זה גורם לי להרגיש כל כך לא טובה בשבילו וזה כבר מתסכל.מה עוד אני מרגישה שזה לא מכבד אותי ואף פשפיל כשאשה אחרת קולטת שהוא איתי ומסתכל עליה במפט חרמן. אני יודעת שזה טבעי ושגברים מסתכלים וכך גם נשים, וזה דבר טבעי. לאחרונה (מזה שנה וחצי) כבר דיי השלמתי עם זה, ופחות מפריע לי, הביטחון שלי קצת עלה ( כי אני כל הזמן עובדת על עצמי) והוא באמת משתדל לבוא לקראתי ולא לבהות באחרות בצורה רבה וכן פחות עושה את זה כדי שלא אפגע. (חייבת לציין ששקלתי להתאבד מספר פעמים מרוב שזה הכאיב לי והרגשתי שמעולם לא אוהב את עצמי ומעולם לא אהיה מספיק טובה בשבילו ובשביל עצמי ולא אצליח להנות ממה שהחיים מציעים לי בלי ייסורי ייגון וכאב).. מצד אחד זה פוגע בי ואני נכנסת להתקפי חרדה ומצד שני הוא אומר לי שזה החופש שלו וכל הגברים מסתכלים ומדברים כי ככה זה ושלבחורות האלה אין שום משמעות מבחינתו- הן רק פלאקט יפה או נוף יפה ופה זה נגמר.הן לא מעניינות אותו בכלל ואני כל מה שיש לו בחיים. ושאותי הוא אוהב. הבעיה חזרה כששיתפתי חברה חדשה שלי יחסית ביחסים שלנו היא אמרה שזה דבר הזוי ושגברים בדרך כלל לא מסתכלים על נשים אחרות ושזה מוזר ולא אמור להיות ככה ושחבר שלה לא מעז להסתכל וגם חברים של חברות שלה ושכל הסביבה שלה בחורים מכבדים את חברה שלהם ולידה לא מסתכלים ובטח שלא מעירים ושיש מלא בחורים כאלה וזה ערער אותי ועצבן אותי כי הגעתי למצב שדי השלמתי עם זה כדי שאוכל להנות מהזוגיות שלי ומהחיים שלי ולא להתמקד בשטויות כי חבל לי לאבד אותו בגלל זה. הוא בחור מדהים ואני אוהבת אותו מאוד ויודעת שגם הוא אותי ואנחנו עושים הכל אחד בשביל השנייה. רק בנושא הזה הוא מוכן להיפרד ממני העיקר שיהיה לו את החופש שלו להסתכל ולעשות מה שבאלו. וזה קצת מבאס כי אני הייתי מוותרת על משהו שאני יודעת שכל כך פוגע בו כמו שאני עושה לאחרונה- פשוט לא מתייחסת שעוברת בחורה ולא מעירה ונותנת לו את הספייס הזה-כי אני יודעת שאי אפשר לכלוא בן אדם ואי אפשר להשתלט לו החיים ואני הכי נותן לו ספייס ותמיכה בכל מה שהוא מחליט פשוט חברה שלי עוררה אותי פתאום ואני רוצה לדעת האם כל הגברים מסתכלים? ( חבר שלי טוען שכן ושהוא פשוט אמיתי איתי ושחבר שלה מפחד ממנה ובחיים לא יגיד לה את האמת)
    מה גם אני מאוד קנאית לו וגם מקנא בכל בחורה שקצת נראית טוב. כמו כן יש עובדת חדשה אצלו בעבודה שהתחילה איתו והוא אמר לי שהיא נראית ממש טוב ושהיא יפה בעיינו אבל לא מעניינת אותו ושזה דווקא אמור להוכיח לי שהוא אוהב רק אותי ונאמן לי שגם כאשר יש מישהי יפה הוא עדים איתי ןשאף אחת לא מעניינת אתו. ברור שאנח בפחדים מהבחורה הזאת ומאוד מאויימת ממנה. בתוך תוכי אני יודעת שהוא אוהב רק אותי ובחיים לא יילך אליה אך אני מפחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליך להמשיך בעבודה עצמית ועליו לכבד את דרישותיך

אוראל שופן
    07/08/2017

ההודעה שלך נקטעה.
    בכל אופן, אני חושבת שיש לך עבודה עצמית משמעותית ביותר לעבור על מנת להרגיש בעלת ערך וכי רק אז בן זוגך יוכל להעריך אותך גם הוא כפי שאת ראויה.
    בנוסף, כמובן שיש אנשים שמסתכלים יותר וכאלו שפחות, זה גם לא קשור לעד כמה הם בוגדניים, אלא כמו שאמרת- יותר עירניים לסביבה. בכל זאת אני חושבת שאם מפריע לך שכשאתם ביחד הוא בוהה או מדבר על נשים, זה הגיוני לדרוש זאת ועליו להפסיק את ההתנהגות הזו מתוך אהבה, וכבוד אליך. כשאוהבים מישהו זה רק הגיוני להפחית עד כמה שאפשר בהתנהגות שמסבה לו צער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו