מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר חשק מיני בזוגיות נישאיןעופר05/08/2017
שלום
אנחנו זוג בני 34
ביחד כמעט 12 שנים
נשואים 4 שנים פלוס ילד בן 3
כבר 4 חודשים שלא קיימנו יחסי מין מלאים
מאז תחילת הקשר היה סקס מצוין כמובן עליות וירידות
אחרי לידה היה תקופת יובש וגם חסר חשק ואז חזר
ובחודשים האחרונים היחסים לא היו במיטבם אז הגיוני שכמות הסקס ירדה
אבל בחודשיים האחרונים היחסים מאוד השתפרו הרבה אהבה
אבל לאישתי כמעט ואין חשק , היא אומרת שלא יודעת להסביר
מבחינת הורמונים הכל תקין
ב4 חודשים אחרונים אותי פעמיים היה משהו שקשור לסקס
אני מאוד מתוסכל , והיא גם ואין לה תשובות
אין לנו כסף כרגע להשקיע במטפל זוגי
והמצב ממש עצוב
אני מרגיש בעל חשק בדיוק כמו לפני שנה שנתיים או 10 שנים
ומרגיש שאישתי פשוט השתנתה לחלוטין
ברור לי שחיי נישואין עם ילד משנים את המשוואה אבל המצב ממש רע
ומתסכל
מה עושים ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם ייעוץ זוגי/ מיני אינו אופציה, שגרת התנהלות עשויה לעזור
אוראל שופן09/08/2017המצב בהחלט נשמע מתסכל ביותר וכמובן שהעיצה הגדולה ביותר שלי אליכם היא פנייה לייעוץ זוגי או מיני.
באם זו אינה אופציה, כפי שכתבת, ובהתבסס על דבריך, הייתי ממליצה לכם להכניס את הסקס או לפחות מזמוזים וחום לשגרה מחדש דרך התנהלות קבועה סביב זה (כמו- ביום שני בערב ובשבת בבוקר נהנים שעה במיטה ביחד לבד). כשהדברים לא עובדים מעצמם, יצירת שגרת התנהלות סביבם עשויה להיות לעזר. בנוסף, וספציפית בהקשר המיני- לעיתים החשק כבה ונדרש יותר על מנת לעורר אותו, וזו דרך טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)