התמודדות עם שברון לב עם מישהו שלא פגשתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם שברון לב עם מישהו שלא פגשתי
    לירון
    13/08/2017

התחלתי להתכתב עם מישהו באפליקציה ולא יכולנו להיפגש בזמנו כי הוא בדיוק טס להורים שלו שלא גרים בארץ. כל הזמן שהוא היה בחו"ל לא הפסקנו להתכתב והתקשורת נהייתה מאוד אינטימית, לא רק דיבורי סקס אלא דיברנו ממש לעומק וממש נחשפתי בפניו וגם הוא סיפר לי דברים מאוד אישיים שהוא אמר שהוא לא סיפר כמעט לא אחד...
    בכל מקרה, אחרי כמה שבועות כשהוא חזר לארץ קבענו שניפגש ואז הוא פשוט הפסיק לענות. אחרי זה הוא ענה ותירץ איזה זה משהו וכששוב קבענו להיפגש הוא נעלם.
    אני יודעת שלא נפגשנו מעולם ושזה לא היה קשר אמיתי, אבל במשך כמה שבועות זה הרגיש ככה והרגשתי שאני מאוהבת ושזה הבחור שלו חיכיתי. אני לא ילדה, אני בת 30, ועדיין זה כואב לי נורא ואני לא יודעת איך להתמודד ואיך להמשיך הלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לעבד את החוויה, לסגור מעגל ולהפנות מבט מושכל יותר לעתיד

אוראל שופן
    22/08/2017

חוויה של תקווה גדולה אשר התנפצה ללא מימוש ובאופן לא ברור ללא סגירת מעגל, אכן יכולה לייצר תקיעות.
    עליך לתת מקום משמעותי לעיבוד החוויה ולסגור מעגל לגביה בינך לבין עצמך. מהמעט שהצלחתי להבין, נשמע כי נדרשת לך עבודה גם על שמירה על עצמך, ניהול רגשות וביטחון עצמי על מנת להגיע למימוש זוגי נכון בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו