לא מאמין בי מה לעשות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מאמין בי מה לעשות
    נורית
    23/08/2017

שלום.
    החבר שלי אומר שיש לי ניסיון מיני יותר עשיר משלו ושאני הסקס הכי טוב שהיה לו ושאני יותר מידי טובה במיטה!
    ומצד שני הוא כל הזמן נתקף במחשבות על הניסיון המיני שלי ,וזה גורם לו לאכול סרטים של קנאה וזה תוקף אותו כל כמה זמן...וגורם לו לחשוד בי בלי סיבה וכל הזמן הוא לא מאמין בי וחושב שאני משקרת לו ואני יוצאת ומבלה בלעדיו בסתר ואולי אני בקשר עם האקסים שלי בקיצור דברים הזויים שאני לא יודעת מאיפה זה בא לו ?!?!?ותמיד חושב שיש לי המון גברים שרוצים אותי ומחכים לי בתור ..ואם מישהו מתחיל איתי אז אני לא בסדר ואני אשמה,ותמיד אני יוצאת לא בסדר שפונים אליי או מתחילים איתי.
    אני כל הזמן אומרת שזה עבר והיום אני איתו וטוב לי איתו ושאני לא אשמה שגברים מתחילים איתי כי זה הם מתחילים ולא אני איתם ,שיניח לדברים ובאמת שאני בחורה עם כבוד אני אפילו לא בנויה לסטוצים אני פשוט אוהבת סקס ואוהבת לעשות את זה מאהבה רק במחוייבות ובזוגיות והוא ממש מסרב להאמין וטוען שאיך אישה כמוני שאוהבת מין לא עשתה את זה הרבה כולל סטוצים ומערכות קצרות ....זה מתסכל אותי כי אני באמת נאמנה אליו ורק איתו .מה אפשר לעשות כדי לתת לו ביטחון ושיסמוך עליי?נמעס לי שזה לא עוזב אותו וכל הזמן אני צריכה לתת לו הסברים בידיעה שאני יודעת שאני הכי בסדר איתו ובחיים לא שיקרתי לו והעבר שלי מונח שם בעבר שיחרר זה קשה לי אין לו שום סיבה שבעולם לא לסמוך עליי.
    נ.ב יש לציין שבעברו הוא בגד באקסית שלו (אוליי הוא שם אותי בנעליים שלו?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מאמין בי מה לעשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא צריך לטפל בקנאה שלו ואתם צריכים ללמוד דרכים להקל אחד על השניה

אוראל שופן
    31/08/2017

נשמע כי חבר שלך אכן מתמודד עם בעיית קנאה קשה שעליו לטפל בה. בנוסף, יתכן וחשוב ותעבדו על הזוגיות שלכם על מנת להבין יחד כיצד את בכל זאת יכולה לסייע לו להרגיש יותר ביטחון והוא יכול לאפשר לך יותר חופש ולבטוח בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני גורמת לו להאמין בי?

.
    01/09/2017

אשמח לטיפים לדוגמא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה אינדווידואלי

אוראל שופן
    04/09/2017

המטרה היא למצוא את האופן בו את מסוגלת לאפשר לו ביטחון. אני לא מכירה אף אחד מכם ולכן קשה לי לומר מה המסוגלות שלך או הצרכים של שניכם. בקליניקה אנחנו מוצאים את הדוגמאות הספציפיות האלו יחד, בהתאם לצרכי הזוג. את יכולה לשאול אותו כיצד הוא היה רוצה שתעזרי לו להרגיש יותר בטוח בך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו