מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חדר שינה-להורים בלבד?אנונימי23/08/2017
בוקר טוב,
אנחנו בזוגיות ארוכת שנים ויש לנו 4 ילדים הילדה הקטנה בת 4.
הסוגיה הינה: הבת הקטנה עדיין ישנה איתנו אם לפעמים במיטה שלה ( שנמצאת בחדר שינה ) או ברוב המקרים במיטת ההורים.
שוחחתי על כך עם זוגתי מספר רב של פעמיים שהמצאות הילדה בחדר מפריע לי ולא רק בצד האינטימי הזוגי אלה בכלל אני צריך פרטיות ואין לי אותה , רוצה לחבק אתה בלילה אין אפשרות הילדה באמצע.
נשאלת השאלה אם מעלים נושא מסוים מספר רב של פעמיים ובתכלס לא מקבלים פתרון ו/או יותר נכון לומר מקבלים סוג של התעלמות , איך בכול זאת ניתן לפתור את הסוגיה אני מניח המצב לא אידיאלי גם לילדה ובטח שלא לנו כזוג
אני חשבתי אולי לעבור לישון בחדר אחר אני מכיר הרבה זוגות נישואים שישנים בחדרים נפרדים מהמון סיבות אולי בדרך זו נוכל להגיע לפתרון .
אשמח לקבל ההצעה לפתרון הנושא.
שיהיה יום טוב וחודש טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להבין את הסיבה, ולהביא אותה להתישב בצרכיך
אוראל שופן31/08/2017נשמע כי אתה מתמודד עם חוויה קשה- גם חוסר פרטיות וגם התעלמות מהצרכים שלך והבקשות שלך.
בכל אופן- מעבר לשינה בחדר אחר לא יפתור את הבעיה ואולי רק ירחיק ביניכם עוד.
אני ממליצה בחום שתנסה להבין מאשתך מה הסיבה להמצאות של ביתכם ביניכם או בחדר השינה שלכם. מדוע היא מעדיפה את המצב ככה?
חשוב שתדעו לתקשר זה עם זה סביב סוגיות מפריעות, שתהיה לך אוזן קשבת אצלה ושתהיה התחשבות בצרכיך. אם אלו נעלמו עם הזמן, חשוב לפנות לעזרה מקצועית ולהחזיר את התקשורת הביתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)