חדר שינה-להורים בלבד?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חדר שינה-להורים בלבד?
    אנונימי
    23/08/2017

בוקר טוב,
    אנחנו בזוגיות ארוכת שנים ויש לנו 4 ילדים הילדה הקטנה בת 4.
    הסוגיה הינה: הבת הקטנה עדיין ישנה איתנו אם לפעמים במיטה שלה ( שנמצאת בחדר שינה ) או ברוב המקרים במיטת ההורים.
    שוחחתי על כך עם זוגתי מספר רב של פעמיים שהמצאות הילדה בחדר מפריע לי ולא רק בצד האינטימי הזוגי אלה בכלל אני צריך פרטיות ואין לי אותה , רוצה לחבק אתה בלילה אין אפשרות הילדה באמצע.
    נשאלת השאלה אם מעלים נושא מסוים מספר רב של פעמיים ובתכלס לא מקבלים פתרון ו/או יותר נכון לומר מקבלים סוג של התעלמות , איך בכול זאת ניתן לפתור את הסוגיה אני מניח המצב לא אידיאלי גם לילדה ובטח שלא לנו כזוג
    אני חשבתי אולי לעבור לישון בחדר אחר אני מכיר הרבה זוגות נישואים שישנים בחדרים נפרדים מהמון סיבות אולי בדרך זו נוכל להגיע לפתרון .
    אשמח לקבל ההצעה לפתרון הנושא.
    שיהיה יום טוב וחודש טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדר שינה-להורים בלבד?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להבין את הסיבה, ולהביא אותה להתישב בצרכיך

אוראל שופן
    31/08/2017

נשמע כי אתה מתמודד עם חוויה קשה- גם חוסר פרטיות וגם התעלמות מהצרכים שלך והבקשות שלך.
    בכל אופן- מעבר לשינה בחדר אחר לא יפתור את הבעיה ואולי רק ירחיק ביניכם עוד.
    אני ממליצה בחום שתנסה להבין מאשתך מה הסיבה להמצאות של ביתכם ביניכם או בחדר השינה שלכם. מדוע היא מעדיפה את המצב ככה?
    חשוב שתדעו לתקשר זה עם זה סביב סוגיות מפריעות, שתהיה לך אוזן קשבת אצלה ושתהיה התחשבות בצרכיך. אם אלו נעלמו עם הזמן, חשוב לפנות לעזרה מקצועית ולהחזיר את התקשורת הביתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו