מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעבר בית והסידור שלוהילית03/09/2017
בן הזוג שלי ואני היינו אמורים לעבור לגור יחד השבוע, בגלל בירוקרטיות של מדינת ישראל הוא כרגע לא יכול להיכנס לארץ ונשארתי עם המעבר לבד. עכשיו אני בדילמה מה לעשות עם הפריקה של הארגזים - לחכות לו או לא? מצד אחד אנחנו לא יודעים מתי הוא יוכל לחזור לארץ, זה יכול לקחת כמה ימים אבל כמו שאנחנו מכירים את ישראל זה יכול לקחת גם כמה חודשים שבהם אני אהיה תקועה עם ארגזים, מצד שני אחת הבעיות שלנו ביחסים היא שהוא אומר שאני משתלטת יותר מדי ולא נותנת לו מקום משלו. אם אני אסדר את הדירה כמו שאני רוצה אז כשהוא יגיע זה יהיה "לשנות" או שזה לא יהיה ,שלנו". מה אני עושה במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש להתייעץ עם בן הזוג
אוראל שופן04/09/2017אם את ובן זוגך עומדים לפני מעבר דירה משותף, אני מזמינה אותך להעלות את הדילמה החשובה הזו בפניו.
אם התקשורת בקשר לא מוכנה לדיון שכזה, שווה לעבוד עליה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר בית והסידור שלו
שיר04/09/2017עוברת חוויה דומה עם בעלי. מתחילת הקשר ועד היום ניסיתי לרצות אותו ולאט לאט הוא לא איפשר לי לתלות תמונה על הקיר אם היא לא עברה אישור שלו. יש גבול לכל תעלול וכדאי לבדוק איך הוא בנושאים אחרים. האם מנסה להשתלט ומנסה להגביל אותך בכל דבר כאילו שאת זקוקה לאישור ממנו על כל צעד? כדאי לשים לדברים אלו לפני שנכנסים למחויבות של נישואין ואו ילדים כי אחר כך זה יוצר פערים גדולים מידי שיכולים לגרום לגירושין. לא להקל ראש בדברים אלו. בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)