מעבר בית והסידור שלו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר בית והסידור שלו
    הילית
    03/09/2017

בן הזוג שלי ואני היינו אמורים לעבור לגור יחד השבוע, בגלל בירוקרטיות של מדינת ישראל הוא כרגע לא יכול להיכנס לארץ ונשארתי עם המעבר לבד. עכשיו אני בדילמה מה לעשות עם הפריקה של הארגזים - לחכות לו או לא? מצד אחד אנחנו לא יודעים מתי הוא יוכל לחזור לארץ, זה יכול לקחת כמה ימים אבל כמו שאנחנו מכירים את ישראל זה יכול לקחת גם כמה חודשים שבהם אני אהיה תקועה עם ארגזים, מצד שני אחת הבעיות שלנו ביחסים היא שהוא אומר שאני משתלטת יותר מדי ולא נותנת לו מקום משלו. אם אני אסדר את הדירה כמו שאני רוצה אז כשהוא יגיע זה יהיה "לשנות" או שזה לא יהיה ,שלנו". מה אני עושה במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר בית והסידור שלו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש להתייעץ עם בן הזוג

אוראל שופן
    04/09/2017

אם את ובן זוגך עומדים לפני מעבר דירה משותף, אני מזמינה אותך להעלות את הדילמה החשובה הזו בפניו.
    אם התקשורת בקשר לא מוכנה לדיון שכזה, שווה לעבוד עליה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר בית והסידור שלו

שיר
    04/09/2017

עוברת חוויה דומה עם בעלי. מתחילת הקשר ועד היום ניסיתי לרצות אותו ולאט לאט הוא לא איפשר לי לתלות תמונה על הקיר אם היא לא עברה אישור שלו. יש גבול לכל תעלול וכדאי לבדוק איך הוא בנושאים אחרים. האם מנסה להשתלט ומנסה להגביל אותך בכל דבר כאילו שאת זקוקה לאישור ממנו על כל צעד? כדאי לשים לדברים אלו לפני שנכנסים למחויבות של נישואין ואו ילדים כי אחר כך זה יוצר פערים גדולים מידי שיכולים לגרום לגירושין. לא להקל ראש בדברים אלו. בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו