מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות חדשה אבל לא מספיקנועה03/09/2017
הי
אני יוצאת עם מישהו כבר חודש וחצי
אני 37 והוא בן 41.
בגדול, כשאנחנו יחד נחמד לנו - נושאי שיחה ובילוי משותפים.
אבל יש כמה דברים שמפריעים לי ואני לא יודעת איך לשתף אותו. אני רוצה לנסות לבנות משהו ארוך טווח וחשוב לי לפתוח בפניו את הדברים שמפריעים...
באופי שלי אני מאד חמה והוא הרבה פחות. הוא יכול להיות לידי לילה שלם ולגעת בי חצי שעה לפני שהוא הולך.
הוא מחכה שאני אזום את המגע הראשוני. הוא לא החמיא לי. לא שולח לי הודעת בוקר טוב, יום טוב. פעם ב, שולח הודעה מה קורה או שאני יוזמת ראשונה ואז הוא מתעניין.
בקשרים קודמים, אני רגילה שיש המון חום ושאני מחוזרת, אבל פה לא.
אני ממש לא רוצה להפרד בגלל זה, כי עובדה עם ההם זה לא בדיוק צלח...
איך אפשר לגשת לזה? לפתוח את זה מולו בלי שירגיש נתקף או מבלי שיגרום לו לקחת צעד אחורה ולחתוך?
אני לא מרגישה כמו בקשרים קודמים, שאני חייבת לראות אותו, אבל יכול להיות שההתנהגות שלו מורידה לי.
אני מרגישה שאנחנו כמו זוג נשוי 20 שנה ואנחנו כולה ביחד חודש וחצי.
תודה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על דרישות וצרכים בתחילת קשר
אוראל שופן04/09/2017יתכן וחודש וחצי זה לא מספיק כדי לדעת בבירור עד כמה חם האדם שלצידך. ככלל את יכולה להגיד בשלב הזה מה את אוהבת/ מעריכה/ מה כיף לך- ׳אני כזאת שמתה על מגע, חום׳ וכו׳.
בשלבים מאוחרים יותר, לאחר שההיכרות תעמיק, אני חושבת שיהיה יותר מקום לדרוש את הדברים שמבחינתך חייבים להיות שם. גם דרישות הן שפה שיש ללמוד כיצד להעביר באופן אוהב.
באם תרצי לשפר את מיומנויות התקשורת הרומנטית שלך, את מוזמנת לפנות אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)