מה לעשות בסיטאוציה כזו?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה לעשות בסיטאוציה כזו?
    גבר
    10/09/2017

היי,

אני בקשר עם בחורה מזה כ 4 חודשים. אני בן 29 והיא בת 26. התנהגתי פעם (לפני כ- 3 חודשים) בצורה לא יפה והעלבתי אותה (ע"י התנהגות, לא אמירה) לא התכוונתי לזה אבל זה מה שקרה. הסברתי לה מה אני חשבתי והיא הסבירה מה היא חשבה ושנינו הגענו למסקנה שהייתה אי הבנה. והמשכנו הלאה ביחד אבל אני מרגיש שהיא פגועה קצת ממני ואולי יש מקום כאן להתנצלות, אין מדובר כאן על משהו גדול כמו בגידה. אני מרגיש שאני חייב לה כדי להחזיר את המצב לאיזון ולתת לה תחושה טובה ובטחון. החלטתי להתנצל ואני לא בטוח שזו החלטה נכונה, כלומר אני לא יודע איך היא תגיב על גבר שמתנצל. אולי תגיד שגבר שמתנצל הוא לא גבר וזה יביא לסיום הקשר? אולי היא מצפה ממני להיות דווקא קשוח וללכת עם זה עד הסוף? אולי דווקא היא מחכה לרגע שאני אתנהג כמו ג'נטלמן ולהגיד סליחה, טעיתי וכו'...מה אישה חושבת על גבר שמתנצל ואיך עליי להתנהג בסיטואוציה כזאת?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות בסיטאוציה כזו?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיבותו של שיח בריא

אוראל שופן
    10/09/2017

להתנצל זו גדולה, אבל רק אם אתה באמת מרגיש שהתנהגת לא כשורה, ולא בשביל שהיא תפסיק להתנהג כפגועה ותקל עליך.
    אני מזמינה אותך לפתוח שיחה ולשאול אותה איך היא מרגישה והאם משהו מפריע לה ומכאן לזרום.
    יתר על כן, עלי לציין שאני מזהה בדבריך מספר נקודות בעייתיות, כלומר שאינן נכונות לתקשורת רומנטית בוגרת, תקינה ומודרנית ויתכן כי עבודה עצמית וחידוד הבנתך בהקשרים האלה תהיה לך לעזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו