מעוניינים עד שלא רואים ברק / ניצוץ בעיניים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעוניינים עד שלא רואים ברק / ניצוץ בעיניים
    עדי
    19/09/2017

יצאתי עם מישהו שחיכה לרגע לפגוש אותי כי הוא מאוד התלהב ואפילו טרח לציין שאני מאוד (עם דגש) הטעם שלו, הבעיה היא וכך הוא הציג אותה , שאני נראית לו כבויה במבט , אחרי טראומה וגם אם חייכתי לא היה אצלי ניצוץ בעיניים . חייבת לציין שעברתי לא מעט משקעים בחיים , בייחוד בשנה האחרונה הכוללים גירושין , איומים והטרדות . הבעיה של המבט בעיניים שלי מלווה אותי לאחרונה לכל מרום וגם לפגישות עבודה , שמציגים לי את הבעיה הזאת , שמסתכלים לי בעיניים ורואים שעברתי הרבה . על הבחור וויתרתי כי מי שמחפש תירוצים , גורם לי לאבד עניין אבל אני צריכה לדעת איך אני אמורה להתנהל פעם הבאה שאני נפגשת עם מישהו שמוצא חן בעיני או במקום עבודה . להתאפר ? לחייך עם העניים ? לשים משקפיים ? נמאס לי שרואים דרכי מה שעבר עלי . גם התפקיד הנחשק במקום עבודה התלהבה ממני וכבר דיברה איתי על כך שהמשרה שלי אבל ברגע שנפגשנו , לא הצלחתי לשדר שאני ממש ממש רוצה וכך זה גם בדייטים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעבד את העבר ולהתחבר לעתיד

אוראל שופן
    19/09/2017

ההתמודדות עם המבט בעיניים והאופן בו את צריכה להתנהל על מנת להחביא את שעברת, זה לא העניין.
    עליך להתמודד, לעבד ולהכיל את החוויה שעברת על מנת שפצעי העבר, כמובן שיהיו נוכחים, אך לא ישפיעו לרעה על התפתחותך העתידית. עליך לעבד את העבר ולהתחיל להתחבר לעתיד שלך, הזוגי והמקצועי, ומהעיניים האלו, להתחיל להביט על העולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו