בעל מפונק סנוב ומעצבן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעל מפונק סנוב ומעצבן
    סיגל
    05/06/2007

היי
    אני בת 24 נשואה 8 חודשים לגבר בן 37 אחרי היכרות של חצי שנה
    עוד כשהיינו חברים לא קלטתי את הנורות האדומות עד כמה הוא סנוב ומפונק שחי על חשבון אימו
    ממש נלחמתי עם הוריי כדי להתחתן איתו
    והכי מבאס שאנו מתרבות שמרנית שהסיכויים למצוא גבר אחר אם נפרד די קלושים.
    אז ככה אני סטודנטית שנה שניה לתואר ראשון הוא הבטיח לי שיממן את לימודיי כי אחרת אימו לא תסכים (איזה ילד)
    הוא התפטר מעבודה במפעל בתור אחראי כי היה שם בלגן ולא הסתדר עם הבוס קצת לפני שהתחתנו ועוד ביקש שלא אספר להוריי
    זה היה תקופה של מלחמת לבנון השניה וגם היה צריך לבנות מקלחת ושירותים כי אנו גרים די בנפרד מהוריו(אך במחשבה לאחור היה יכול לתת למישהו לבנות את זה כדי לא להפסיד עבודה)
    לקחו לו את הרישיון על נהיגה במהירות מופרזת לפני שהתחתנו והוא לא סיפר לי חוגילה לי רק אחרי חתונה ועוד אומר שלא ידע שאסור לו לנהוג אבל הוא היה תמיד מביא איתו אחיינים שלו בני 20 עד 21 כשבא לכפר שלי בטענה שהוא לא רוצה לנהוג עייף וכבר שנה שלא שולחים לו מתי בית משפט.
    אין לנו גרוש על התחת אנחנו חיים מהקצבה שהוריו מקבהלים סך 3000 ש"ח ועכשיו המצב הולך להחמיר כי אביו היה מקבל 700 ש"ח כאילו יש לו מטפלת שהיא אחות של אשתו שהיתה מחזירה להם את ה700 ועכשיו תבוא אליו מטפלת 3 שעות ביום והיא תקבל את ה700 האלה הוריו והוא מעשנים ולפי החישוב שלי יוצא 1000 ש"ח בחודש כלומר מעכשיו נחיה על 1400 ש"ח בחודש ארבעתנו.
    מה שהוא סיפר לי לפני חתונה שהוא מרוויח 6000 ש"ח בחודש וגם ם התפטר ימצא עבודה מהר כיח צריכים עובדים בתחום שעסק (עיבוד שבבי)אבל שכח המסכן לספר שלא מוכן יותר לעבוד 12 שעות שאין עבודה כ"כ באזור מגוריו שאין לו רישיון נהיגה,שלא יעבוד אם לא יהיה אחראי ולא מוכן לעבוד באזור מגוריי הקודמים כי קשה לו.
    הקש ששבר באמת את גב הגמל היה אתמול אני נרשמתי לעבודה בחופש בבית אריזה לאבוקדו באזור מגוריי שזה 9 שעות עבודה משלמים לפי חוק והכל גם רשמתי את אחי בן 19 בקיצור התקשרו ואמרו לנו לבוא ב20 ביוני ,הבעיה שבגלל השביתה נארך הסמסטר בשבועיים ועכשיו נגמר ב8 ביולי ותקופת בחינות זה עוד שבועיים .
    יש לנו חובות לי ולבעלי לסופרמרקט בכפר ולעוד חנות לאביזרי בניין ועברה תקופת צתשלום הביטוח לרכב בקיצור חובות שמגיעים לכ3500 ש"ח.
    דיברתי איתו אתמול ואמרתי לךו שאולי יעבוד זמני בבית אריזה זו עד שאסיים את הסמסטר וכך ישמור לי מקום וגם יהיה לנו קצת כסף הוא לא הסכים בשום פנים ואופן בטענה שהוא לא יחכול לגור באזור שלי.
    לפני חתונה הוא אמר לי שהוא מוכן זמנית לגור באזור שלי וגם זה אחד ממסכת השקרים שלו.
    הוא מעוניין לפתוח עסק בגינה שלנו אך כולם אומרים שבכפר שאנו גרים עסקים לא הולכים טוב ועוד איך? לקחת הלוואה מהחשבון כי לו אין אפילו שקל בכיס עיקלו לו את החשבון לפני שהתחתנתי וגם את זה כמובן לא ידעתי (אני ממש חושבת לא להניח לו ולהפרד ממנו שיסתדר לבד)
    מה אתם אומרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעל מפונק סנוב ומעצבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיק כבד מדי

דורית כהן
    05/06/2007

סיגל יקרה,
    עושה רושם שאכן נפלת עם הבחירה שלך בו. מכל מה שאת מתארת - זהו תיק כבד מדי בשביל שאת תחנכי אותו ותשני אותו, מה גם שאני לא קלטתי שום יחס של אהבה מצידך כלפיו אלא רק אכזבה והתפכחות. התייעצי על כך עם מישהו שאת ממש סומכת עליו/ עליה, שמכיר את המציאות בה את חיה, וקבלי החלטה מהר. עדיף במצב כזה לא למשוך זאת יותר מדי, אין בשביל מה, ולהסתכל קדימה, איך את מקדמת את עצמך הכי טוב במצב שנוצר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה?

תגובה
    05/06/2007

איך אני מקדמת את עצמי במצב הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחתוך כבר עכשו

דורית כהן
    06/06/2007

כוונתי שאם את צופה על סמך מה שהכרת את בעלך שהחיים איתו ימשיכו להיות כה קשים בשבילך וכה מאכזבים, ואת לא רואה איך הוא משתנה ואיך את משפיעה עליו - אז אולי עדיף לחתוך כבר עכשו, לפני שיש ילדים, ולהתחיל מחדש לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל על הזמן שלך

מרי
    12/06/2007

אם את שואלת לעצתי, אז באמת חבל לך על הזמן את דיי צעירה כמוני
    ואם זו רק ההתחלה אז מה יהיה הלאה, לא רק שהוא מפונק הוא גם שקרן לא קטן תחפפי אותו מהר ותמצאי מישהו אחר לפני שיהיה מאוחר מדיי!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו