מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתוסכלת מחיי נישואים מה עושים?שרית27/09/2017
אני בת 48 ובעלי בן 56 נשואים 13 שנה .לשנינו אלו נישואים שניים .לי יש2 ילדים מנישואים ראשונים שגרים אתנו בוגרים וילדה משותפת . היחסים בננו קרים ומנוכרים אין תקשורת לא יוצאים לא מבלים ולא כלום אפילו אין יחסי אישות כל הזמן יש התנצחויות וכעסים. במיטה פעם בכמה חודשים יש התקרבות וזה נגמר איך שזה מתחיל כי הוא לא מצליח לשמור על זיקפה . למרות שזה מבאס אותי אני מעודדת אותו שהכל בסדר וזה כנראה בגלל מתח כלכלי וכו אבל בשנה האחרונה מ 2 הפעמים שניסינו זה לא צלח יש סיכוי לזוגיות הזו ??? יכול להיות שיש לו משיהי מהצד? איבדתי את הנשיות והתשוקה בגללו הפכתי מבחורה סקסית נאהבת ומחוזרת לאישה שאין לה בטחון ואהבה . היו לי מערכות יחסים בעבר עם הרבה תקשורת ואהבה גדולה פה אין לי כלום מה עושים????? אני מרגישה שהחיים שלי מתבזבזים וסתם ושאני מוותרת על עצמי ואין לי כח לעבור שוב גירושים גל בגלל הילד המשותף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה על מטפלת\פסיכולגית שגית שלו
רותם27/09/2017מאד ממליצה על המטפלת שגית שלו
ניסינו גם חפשתי המלצה על מטפלים והמליצו לי על המטפלת שגית שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ זוגי להבניית תשתית תקשורת חדשה ומקרבת
אוראל שופן02/10/2017נשמע כי במרוצת הזמן ולאור קשיים, אבדו מהקשר החום והתקשורת. בהחלט נשמע כי ייעוץ זוגי יסייע לכם לבנות תשתית תקשורתית חדשה ומקרבת, שיש בה מודעות לצרכים ההדדיים שלכם על מנת שתוכלו לחיות את חייכם באושר וביחד.
את מוזמנת לפנות אלי ואסביר לך אודות התהליך הממוקד והייחודי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)