מתוסכלת מחיי נישואים מה עושים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת מחיי נישואים מה עושים?
    שרית
    27/09/2017

אני בת 48 ובעלי בן 56 נשואים 13 שנה .לשנינו אלו נישואים שניים .לי יש2 ילדים מנישואים ראשונים שגרים אתנו בוגרים וילדה משותפת . היחסים בננו קרים ומנוכרים אין תקשורת לא יוצאים לא מבלים ולא כלום אפילו אין יחסי אישות כל הזמן יש התנצחויות וכעסים. במיטה פעם בכמה חודשים יש התקרבות וזה נגמר איך שזה מתחיל כי הוא לא מצליח לשמור על זיקפה . למרות שזה מבאס אותי אני מעודדת אותו שהכל בסדר וזה כנראה בגלל מתח כלכלי וכו אבל בשנה האחרונה מ 2 הפעמים שניסינו זה לא צלח יש סיכוי לזוגיות הזו ??? יכול להיות שיש לו משיהי מהצד? איבדתי את הנשיות והתשוקה בגללו הפכתי מבחורה סקסית נאהבת ומחוזרת לאישה שאין לה בטחון ואהבה . היו לי מערכות יחסים בעבר עם הרבה תקשורת ואהבה גדולה פה אין לי כלום מה עושים????? אני מרגישה שהחיים שלי מתבזבזים וסתם ושאני מוותרת על עצמי ואין לי כח לעבור שוב גירושים גל בגלל הילד המשותף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליצה על מטפלת\פסיכולגית שגית שלו

רותם
    27/09/2017

מאד ממליצה על המטפלת שגית שלו
    ניסינו גם חפשתי המלצה על מטפלים והמליצו לי על המטפלת שגית שלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ זוגי להבניית תשתית תקשורת חדשה ומקרבת

אוראל שופן
    02/10/2017

נשמע כי במרוצת הזמן ולאור קשיים, אבדו מהקשר החום והתקשורת. בהחלט נשמע כי ייעוץ זוגי יסייע לכם לבנות תשתית תקשורתית חדשה ומקרבת, שיש בה מודעות לצרכים ההדדיים שלכם על מנת שתוכלו לחיות את חייכם באושר וביחד.
    את מוזמנת לפנות אלי ואסביר לך אודות התהליך הממוקד והייחודי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו