אהבה ורטואלית או נישואין בלי אושר??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אהבה ורטואלית או נישואין בלי אושר??
    חסויה
    05/06/2007

שלום לכל הפורום הנהדר

לדורית בהמשך לשיחתינו הקצרה בפון החלטתי להעלות כאן את בעייתי ולשאול גם את דעת חבריי הפורום
    אני נשואה בת 36 עד לשנה וחצי האחרונה הייתי מאודדדדדדדדדדד מאושרת בחיי הנישואים בעלי מאוד אוהב אותי בשנה האחרונה עברנו המון תהפוכות בחיי הנישואים ואני לשם בריחה הכרתי מאהבים ורטואליים ללא מפגשים זה כלל שיחות טלפון לא פעם אפילו הייתה אהבה מאוד גדולה .
    ברצוני לציין משהו חשוב מאוד כשהיה מאהב ורטואלי זה מאוד עזר לשקם את חיי הנישואים הרגשתי אהבה גדולה לבעל היה סקס נהדר והייתי נורא מאושרת אפילו באחד המקרים שיתפתי את בעלי רק מה כשנפרדתי מהמאהבים הורטואלים שוב לא הייתה לי אהבה לבעל המון מריבות חודשים ללא סקס ובעיקר אני הייתי נורא עצובה .
    אז מה דעתכם אוליי עדיף שיהיה מאהב סודי וורטואלי כדיי לשמר את הזוגיות או שמא שהמצפון יהיה לי שקט ונקי בלי מאהב אבל בלי חיי נישואים ובלי אושר? מה לעשות אני מאוד מתוסכלת ויודעת שבתוך תוכי אני לא יכולה בלעדיי בעלי וגם מאוד אוהבת גם אם אני לא מרגישה כך
    בבקשה עזרה תודה מראש לכל תגובה שתתקבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשמח אם תגיבו

דורית כהן
    06/06/2007

מיואשת יקרה, גם אני מצטרפת לבקשתך, ומזמינה את מבקרי הפורום להגיב על התלבטותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן למאהבים וירטואלים לריגוש בזוגיות

מיריתי
    06/06/2007

אני אתך . עדיף שיהיה מאהב סודי ווירטואלי כדי לשמר את הזוגיות.
    אני נשואה קצת פחות ממך באהבה גדולה לבעלי. אבל איכשהו עם השנים שלנו ביחד, חוק השיגרה הפך לשיגרע. המגע המוכר והטוב, הריח האהוב, הליחשושים המתוקים - הכל הפך מוכר וידוע ופחות מרגש והדימיון נרדם. חשבנו יחד איך לרגש ולהתרגש, איך לגוון וללבות.... ובלי משים, נכנסתי לצ'טים והתרגשתי עם מאהבים אנונימיים מבלי להחשף. זה גרם לי לריגושים אדירים, הפכתי למחוזרת ומלאת שמחה והגעתי למיטה עם בעלי עם חידושים וריענונים והדימיון והפנטזיות חזרו להציף ולרגש, כמו גם החלפת החוויות והרשמים מהשיחות. אני מגרה אותו ומתגרה ומספרת לו על שיחה מדהימה והגשמת פנטזיה באמצעות הדימיון תוך כדי אוננות. מעולם לא נפגשתי עם מי מהם ולא אפגש - כך ברור לי ולבעלי. נמשיך כל עוד זה עושה לנו טוב. אני סומכת עליו שגם הוא משאיר את המעשה עצמו לי בלבד והמיניות שלנו מתפרצת וחוזרת לקדמותה וכל לילה חוזר להיות חגיגה כמו בירח הדבש. לדעתי - כל חוויה. כל מה שיכול לגוון ולרגש ולהחזיר את ההתרגשות למיטה החוקית ולאהבה מבית - טוב לנו ובתנאי שלא הורס או פוגע בבן הזוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חושב בדיוק כמוך

אורן
    07/06/2007

חושב כמוך,
    דווקא שיחה מעניינת יכולה לשפר את סוף השבוע, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיריתי, מה המייל שלך?

אורן
    07/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית

חסויה
    06/06/2007

חשובה לי מאוד גם דעתך כיועצת ומטפלת
    אשמח לתגובה ותודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פנים לכאן ולכאן

דורית כהן
    07/06/2007

לצערי, אין לי תשובה "חדה", חותכת.

נראה לי שהתאהבות וירטואלית היא כמו להתאהב בעצמך! כי אנחנו מקרינים על האהוב המיסתורי את כל הכמיהה שלנו לאהבה, ומכיוון שזה לא ממומש - הפנטזיה ממשיכה לחגוג והנגיעה הקטנה במציאות של מישהו אחר, שמגיב לנו באמת, יוצרת ריגוש לאורך זמן רב.
    אז לכאורה, אין רע בכך. כי כאשר אני אוהבת את עצמי, וטוב לי עם עצמי, האפשרות להרעיף אהבה על סביבותי גוברת, וזה מסביר את מה שכתב במכתבך, שבתקופה שיש לך מאהב וירטואלי, את מלאה באהבה גם אל בעלך. זה בגלל שהאהבה ממלאת את המצברים שלנו, ואנחנו מאירים כמו פנס שהחליפו לו את הבטריות...
    איפה כאן הבעייה?
    הבעייה בעיני היא שאנחנו נמנעים מלהקרין את הכמיהה שקיימת בנו כלפי בן הזוג שלנו, ומשהו מתייבש שם. ככל שאנחנו נהנים ומתרגשים יותר עם האהוב הוירטואלי, כך האפשרות לעשות משהו שונה ומסעיר ומרגש עם בן הזוג נראית לנו יותר קלושה, בהשוואה למה שקורה בוירטואליה. ואנחנו הולכים ומסתגרים עם הסודות שלנו ומפנים את האנרגיות הנפלאות הללו לשם.
    אם אפשר למצוא דרך, כמו שכותבת לנו מיריתי, לשתף את בן הזוג, לעודד גם אותו לפתח וירטואליה משלו , אז חלק מן הבעייה נפתר.
    השאלה היא עד כמה אנחנו יכולים להפנות את היצירתיות והכמיהה הרגשית הזו לאהבה - לכיוון בן הזוג שלנו.
    אני נזכרת בבלדה ישנה של דייויד ברוזה, על אהוב מסתורי ששלח פרחים לאשה נשואה פעם בשבוע, והיא התמלאה סקרנות וציפייה ופיתחה כל מיני פנטזיות מיהו המאהב המסתורי, וזה ממש מילא את עולמה. בסוף התברר שזה היה בעלה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו